VGF&HKL szaklap

VGF&HKL mobiltelefon-tarifák

|

VGF&HKL mobiltelefon-tarifák

Telefonáljon korlátlanul, 0 Ft-os percdíjakon, kevesebb, mint 4000 Ft nettó havidíjért! A VGF&HKL Bónuszprogram keretén belül két különböző tarifa közül is választhatnak előfizetőink. Nézze meg a tarifa részleteit és csatlakozzon a VGF&HKL flottához!

Mivel a telefonálási szokásaink mások, ezért két külön tarifából is választhatnak előfizetőink: egy KORLÁTLAN és egy ALACSONY HAVIDÍJAS csomag közül.

KORLÁTLAN csomag

A csomagot azoknak ajánljuk, akik fix telefonköltséggel szeretnének tervezni, mert a 0 Ft-os percdíjnak köszönhetően nem lehet belföldi, nem emeltdíjas telefonbeszélgetéssel magasabb díjat elérni, de szeretnének kötöttségek nélkül telefonálni, aggodalom és extra költségek nélkül.

ALACSONY HAVIDÍJAS csomag

Csomagunk egy gazdaságos, alacsony havidíjas tarifa, akiknek számít, hogy minél alacsonyabb legyen havi költség, cserébe nem beszélnek olyan sokat. Bár a percdíj itt is messze piaci áron aluli, így egy átlagos telefonforgalom mellett is alacsonyan tudja tartani a végösszeget, ráadásul flottán belül szintén 0 Ft-ért beszélhet.

Adatvédelmi és titoktartási kötelmeink miatt a részletes tarifát, díjakat e-mail-címére megküldjük. Kérjük, adja meg e-mail-címét és elküldjük a részletes tarifaleírást Önnek!

Hogyan tudok csatlakozni, mik a lépések?

Az egyetlen feltétele a VGF&HKL tarifához csatlakozásnak, hogy rendelkezzen érvényes szaklap előfizetéssel a kiadónknál. Természetesen, aki még nem előfizető, de szeretne csatlakozni a telefonflottához, most is előfizethet, és azonnal jogosultságot szerez rá. Tehát akár régi, akár új előfizetők is tagjai lehetnek a telefonflottának.

Online előfizetés

Egy újságelőfizetésért több mobiltelefon-előfizetést, simkártyát is igényelhet!

Amennyiben Ön már VGF&HKL előfizető:

  • e-mail-címének megadásával azonnal küldjük a szükséges dokumentációt, adatlapot, amivel megrendelheti az előfizetést.

Amennyiben Ön még nem VGF&HKL előfizető:

  • fizessen elő online felületünkön szaklapunkra!
  • ez után minden hónapban küldjük Önnek szaklapunkat,
  • a további folyamat megegyezik a már meglévő előfizetőkével, a fenti leírás szerint.

Ha Ön meglévő mobiltelefon előfizetést szeretne áthozni, kérjük, adja meg az áthozni kívánt mobilszámot a megrendelőlapon! A szolgáltatók egymás között intézik a váltást, Önnek ezzel nincs tennivalója. Felhívjuk viszont figyelmét, hogy ha a váltás pillanatában Ön még rendelkezik régi szolgáltatójánál hűségidővel és/vagy tartozással, akkor a régi szolgáltatója a váltás után kiterheli Önnek a teljes díjat és esetleges kötbéreket. Ezért javasoljuk, hogy előzetesen rendezze tartozását és győződjön meg róla, hogy nincs hűségvállalása, illetve ha van, akkor töröltesse!

VGF telefonkészülék

Aktuális telefonkészülék árlista itt letölthető. A kétéves hűséget vállaló ügyfeleink kiemelt árkedvezményt kapnak a telefonkészülékekből, modemekből, tabletekből a táblázatban jelzett árakon.

Ügyfélszolgálat

A telefonflottához csatlakozással, előfizetéssel, új szolgáltatásokkal és készülékvásárlással kapcsolatban felmerült kéréseivel forduljon kiadónk flottakezelési munkatársához:

Volentér Réka
e-mail: epulet@gepeszunio.hu
Telefon: 06 20 322 8888
Cím: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Ügyfélfogadás: munkanapokon 9:00–15:00 között.

Legyen Ön is előfizetőnk!

Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapja nélkülözhetetlen olvasmánya minden munkájára igényes, a szakma aktualitásait követő szakembernek. A VGF&HKL tematikája széleskörűen öleli fel a szakmát érintő kérdéseket, így első kézből tájékozódhat szakcikkeink segítségével – évente 10 alkalommal.

ELŐFIZETÉS →

BónuszVGF&HKL Bónusz

Kapcsolódó

VGF&HKL mobilinternet