VGF&HKL szaklap

VGF&HKL mobilinternet

|

VGF&HKL mobilinternet

A VGF&HKL mobiltelefon-tarifa előfizetéseihez vagy akár külön adatkártyával is tud kedvező áron mobilinternet opciókat választani. + 812 Ft-ért 3 GB internet aktiválható meglévő előfizetéséhez. Böngésszen további mobilinternet tarifáink közül!

A mobilinternet-tarifákat a VGF&HKL tarifához választhatják, feltétele, hogy rendelkezzen előfizetéssel, sim-kártyával. Amennyiben még nem csatlakozott a VGF&HKL mobiltelefon-flottához, kérjük adja meg e-mail-címét, és elküldjük Önnek a tarifaleírást és a csatlakozáshoz szükséges adatlapot.

Külön internettarifa vonatkozik a KORLÁTLAN és külön az ALACSONY HAVIDÍJAS csomaghoz az alábbiak szerint:

KORLÁTLAN tarifához tartozó választható mobilinternet csomagok. (Az alap előfizetés havidíja már tartalmaz 1GB internetet.) A feltüntetett díjak az alap havidíjon felül fizetendő extra díjat tartalmazzák.

Internetcsomag neve (KORLÁTLAN csomaghoz) Nettó felár
Internet Plus 3 GB + 812 Ft + áfa
Internet Pro 10 GB + 1639 Ft + áfa
Internet Premium 30 GB + 2777 Ft + áfa

ALACSONY HAVIDÍJAS tarifához tartozó választható mobilinternet csomagok. (Az alap előfizetés már tartalmaz 1Gb internetet.) A feltüntetett díjak az alap havidíjon felül fizetendő extra díjat tartalmazzák.

Internetcsomag neve (ALACSONY HAVIDÍJAS) Nettó felár
Internet Plus 3 GB + 234 Ft + áfa
Internet Pro 10 GB + 934 Ft + áfa
Internet Premium 30 GB + 2150 Ft + áfa

A mobilinternet kizárólag a VGF&HKL mobiltelefon-flotta tagjainak és a VGF&HKL előfizetői részére elérhető. Fizessen elő a VGF&HKL szaklapra és azonnal igénybe veheti szolgáltatásainkat!

VGF&HKL telefonkészülék

Aktuális telefonkészülék árlista itt letölthető. A kétéves hűséget vállaló ügyfeleink kiemelt árkedvezményt kapnak a telefonkészülékekből, modemekből, tabletekből a táblázatban jelzett árakon.

Ügyfélszolgálat

A mobiltelefon-tarifákkal kapcsolatban felmerült kéréseivel forduljon kiadónk flottakezelési munkatársához:

Volentér Réka
e-mail: epulet@gepeszunio.hu
Telefon: 06 20 322 8888
Cím: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Ügyfélfogadás: munkanapokon 9:00–15:00 között.

Legyen Ön is előfizetőnk!

Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapja nélkülözhetetlen olvasmánya minden munkájára igényes, a szakma aktualitásait követő szakembernek. A VGF&HKL tematikája széleskörűen öleli fel a szakmát érintő kérdéseket, így első kézből tájékozódhat szakcikkeink segítségével – évente 10 alkalommal.

ELŐFIZETÉS →

BónuszVGF&HKL Bónusz

Kapcsolódó

VGF&HKL mobiltelefon-tarifák