Evohome webinárium
Evohome webinárium

 

A VGF&HKL szaklap kiadója a Resideo támogatásával webináriumot tartott 2021. március 9-én, kedden 13 órától az evohome intelligens zónaszabályozó rendszer működéséről, tulajdonságairól, telepítéséről és karbantartásáról


Ismerje meg a megújult evohome rendszert!

Az új evohome rendszer segítségével egy ingatlanban akár 12 intelligens fűtési/hűtési zóna is kialakítható, melyeknek hőmérséklete egyedileg meghatározott időprogram alapján, automatikusan szabályozható. A hagyományos és modern, nagy hatásfokú kombikazánok, pelletkazánok és a távfűtés mellett már hőszivattyús rendszerekkel is kiválóan működik.

Evohome

Az evohome rendszer egyszerűen telepíthető és könnyen használható. Az új okos funkcióknak köszönhetően a legtöbb ingatlan igényeire szabható. Az intelligens funkciók segítenek energiát megtakarítani és növelni a komfortot. A rendszerelemek vezeték nélkül kapcsolódnak, rádiófrekvenciásan kommunikálnak, egyszerűen telepíthetők és könnyű a használatuk. Ez az egyetlen okos zónaszabályozó rendszer, amelyre Önnek és ügyfeleinek szüksége van.

Az Evohome rendszer funkciói

 • Intelligens zónaszabályozás – akár 12 zóna egyedi kezelése
 • Vezeték nélküli rendszerelemek – könnyű telepítés, rádiófrekvenciás kommunikáció
 • Okostelefon-alkalmazás – beépített Wi-Fi távoli hozzáféréshez, tableten vagy okostelefonon keresztül
 • Hőmérséklet-szabályozás – kezelhető a központi egységen a szobában, okostelefon-alkalmazással vagy hangasszisztens segítségével
 • Egyűttműködik az IFTTT-vel, a Google Assistanttel és az Amazon Alexával
 • Heti időprogram, napi hat kapcsolási ponttal
 • Színes érintőkijelzővel a központi egységen

Hőszivattyú-kompatibilitás

Az evohome zónaszabályozó központtal a hagyományos gázkazánok mellett már a hőszivattyús rendszereket is lehet vezérelni. Ennek köszönhetően a fűtés mellett már az ingatlanok hűtését is lehet szabályozni.

Fűtési és hűtési hőmérsékletszabályozás

Egyszerűen lehet a fűtési és hűtési üzemmódok között váltani, így a fehasználó élvezheti a kellemes meleget télen és a felüdítő hűvösebb hőmérsékletet a nyári kánikulában.

Továbbfejlesztett hőforrás-szabályozás

A Resideo szabadalmaztatott arányos integráló öntanuló szabályozása a hőmérsékletet nagy pontosságal tartja és működés közben megtanulja az ingatlan „szokásait”, hogy pontosan a kívánt hőmérsékletet biztosítsa, a megfelelő időben.

Internetes időjárás-követés

Az evohome központ időjárásfüggő kényelmi funkciói az interneten elérhető időjárásadatok figyelésével növelik a felhasználók komfortérzetét és energiát takarítanak meg.

Segítünk Önnek megtalálni komfortzónáját

 • Az evohome könnyen telepíthető és karbantartható.
 • Az evohome telepítése során Ön soha nincs egyedül.
 • Szükség esetén az elejétől a végéig támogatást nyújtunk, a hasznos ötletektől és tippektől a teljes tanfolyamokig.
 • Frissítse fel ismereteit és csatlakozzon az okos forradalomhoz az evohome-mal!

Honeywell Home from Resideo MEDIA12 VGF&HKL szaklap