Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Roxtec kábel- és csőátvezető rendszer

UG sorozat a talajvíz ellen

2020. március 4. | támogatott cikk, szponzor: Glob-Prot |

Roxtec kábel- és csőátvezető rendszer

A Roxtec International AB legújabb termékfejlesztése az UG átvezetőcsalád. A Roxtec UG talajvíz elleni védelemre szolgál. Nagy problémát jelent a talajvíz, mert rendkívül hosszú ideig fentálló támadás alá helyezi az kábel- és csőátvezetéseket. A Roxtec UG sorozat ellenáll a hosszantartó és alacsonynyomású víz támadásának, folyamatos tömítést biztosítva az átmenő kábelek, csövek és a falszerkezet között.

A Roxtec UG termékcsalád vagy 1 db cső vagy kábel (1. ábra RS UG), vagy háromerű erősáramú kábelek (2. ábra H3 UG) vagy akár több kisebb kábel (3. ábra R UG) átvezetésére is alkamas széles átmérőtartományban. Az átvezetések akár fúrt lyukban akár KOS kirekesztő karmantyúban elhelyzethetők.  A KOS kirekesztő karmantyú (4. ábra KOS) a zsaluzáskor elhelyezhető a falban, majd körbeönthető betonnal. Ellenáll a betonvibrálásnak, alakját megtartja. A KOS további előnye, hogy addig is biztonságos tőmítést ad talajvíz ellen, ameddig a kábelek átvezetése megtörténik a falon keresztül.

1: Roxtec RS UG, 2: Roxtec  H3 UG, 3: Roxtec R UG, 4: Roxtec KOS kirekesztő karmantyú

A Roxtec UG termékek mind az építés folyamán, mind az építés befelyezése után védelmet nyújtanak a talajvíz ellen. Tervezése és kivitelezése egyszerű, gyors, pontos és rendkívül rugalmas. Ezeknek a tulajdonságainak köszönhetően költség és időtakarékos.

Címkép:  Roxtec UG termékcsalád

Bemutató a Roxtec UG termékeiről

A Glob-Prot Kft-t, mint a Roxtec termékek disztribútorát, kérdéseivel, észrevételeivel
az alábbi elérhetőségeken találja meg:

Tel: +36 1 339 8604
E-mail: globprot@globprot.hu
web: www.globprot.hu
facebook: facebook.com/globprot

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →