VGF Képzési Központ

Robbantsd fel magad! Épületgépész kalandpark

ápr.
5.
ápr.
7.

Interaktív kiállításunkon műszaki „csodákat”, érdekességeket mutatunk be. Az épületgépész szakközépiskolák tanulóinak és egyetemistáknak külön bemutatót szervezünk a szakmai napokon, hogy még jobban megismerhessék a szakma szépségeit. A kalandpark bemutatók időpontjai: április 5–6–7., 10-től 12 óráig. Helyszín: Hungexpo, D pavilon. A bemutatóra jelentkezett csoportoknak ingyenes belépőjegyet biztosítunk a Construma-Hungarotherm kiállításra.

Robbantsd fel magad! Épületgépész kalandpark

Erre a rendezvényre a jelentkezési lehetőség lezárult.

Rendezvényünk látogatói ismerkedhetnek az épületgépész szakma gyakorlati fogásaival, a hegesztéssel, a csőkötéssel, a hangok és a hullámok érdekességeivel is, miközben a szupravezetés elvén „zakatol” valamelyik asztalon a lebegő kisvasút. Hegesztőszimulátoron bárki kipróbálhatja, mennyire nehéz szakszerűen elkészíteni egy csőkötést a hagyományos módszerekkel.

Tudja, hogy mi történik, ha egy lángot hengeres kalitkában megpörgetünk? Tudja, hogy mi az a sújtólég, és mit látnak a bajbajutott bányászok életükben utoljára?

Jöjjön el kiállításunkra és bemutatónkra, próbálja ki gyakorlatban a szakemberek mindennapos munkáját a Construmán, a VGF képzési központ kalandparkjában! Mert a megértéshez elég egy szikra, hogy aztán felrobbanjanak a gondolatok...

A kalandpark bemutatók időpontjai: április 5–6–7., 10-től 12 óráig. Helyszín: Hungexpo, D pavilon.

És ha már ott van a kiállításon ne hagyja ki az épületgépész Forma-1 versenyeket sem! Nézze meg, próbálja ki a vagány járgányokat!

Mi is az az Épületgépész Forma-1?

2016-ban az Épületgépészek Napján 11 épületgépészeti szakképző iskola diákjai által készített három- és négykerekű járgányok versenye remek versenyt produkált (képes beszámolót itt olvashat). A következő futamra 2017 áprilisban kerül sor, ahol a tanulók újra beülhetnek a járgányokba és meg mutathatják a nagyközönség előtt, hogy melyik autó a gyorsabb. De nem csak a tanulóknak adunk most lehetőséget, hanem az épületgépész forma-1 támogató cégei által létrehozott csapatoknak. Ugye Ön is kíváncsi, hogy melyik csapat fog nyerni?

Április 5. 13.00–15.00 Iskolák versenye
Április 6. 13.00–15.00 Támogató cégek versenye
Április 7. 13.00–15.00 Verseny
Helyszín: Hungexpo, C-G pavilon között.

Időpont: 2017. április 5., 10-től 12 óráig.

2017. április 7., 10-től 12 óráig.

Helyszín: Hungexpo Vásárközpont (1106 Budapest, Albertirsai út)

A részvétel ingyenes.

Erre a rendezvényre a jelentkezési lehetőség lezárult.

További információk:

Ecsedi Zsuzsanna
képzés igazgató helyettes
Telefon: 06 20 549 8400
E-mail: kepzes@vgfkepzes.hu