VGF Képzési Központ

Állásbörzék nem csak épületgépészeknek

márc.
2.

Bizonytalan jelenlegi munkahelye? Szívesen váltana, de nem tudja, hol keressen állást? Épületgépészeti piacon van tapasztalata vagy szívesen dolgozna épületgépész kereskedésben, gyártónál vagy kivitelező vállalatnál? Segítünk Önnek megtalálni a megfelelő állást! Összegyűjtöttük a hazai épületgépészeti vállalatok állásajánlatait és ezt személyre szabottan, szűrve átadjuk önnek!

Állásbörzék nem csak épületgépészeknek

Erre a rendezvényre a jelentkezési lehetőség lezárult.

Állásbörzék időpontjai és tervezett programjai

Időpont:
Március 2, (péntek) 15:00–19:00

Helyszín:
1106 Budapest, Maglódi út 14/B

Program:

 • 15:00–15:30 Érkezés, böngészés az állásajánlatok között
 • 15:30–16:00 Előadás: Műszaki értékesítő képzés bemutatása
 • 16:30–17:00 Előadás:
  • cv tanácsadás
  • inetrjútechnika
  • hogyan használjuk a közösségi médiát a cv-nkben (pl. LinkedIn)
 • 17:00–17:30 Előadás:
  • GTCI: Nemzetközi Tehetség Versenyképességi Index
   Az idei évben ötödik alkalommal adta ki Nemzetközi Tehetség Versenyképességi Indexét (Global Talent Competitiveness Index – GTCI) a világ egyik vezető üzleti iskolája, az INSEAD. Az intézmény a kutatást az Adecco Csoporttal és a szingapúri Human Capital Leadership Institute-tal közösen végezte. Ennek a kérdéskörnek a kibontása, tapasztalatok megosztása
  • GDPR HR-eseknek – adatvédelem, adók, új szabályok
  • kérdések az előbbi témákról
 • 17:30–19:00 Beszélgetés az előadókkal, böngészés az állásajánlatok között

Kiemelt pozíciók

 • Adminisztratív ügyintéző
 • Építésvezető-művezető
 • Épületgépész üzletágvezető
 • Épületgépész bolti értékesítő
 • Épületgépész üzletvezető
 • Épületgépész készletgazda
 • Fürdőszobaszalonos értékesítő
 • Import beszerző
 • Informatikus
 • Karbantartó
 • Kertész
 • Kontrollinges
 • Logisztikai asszisztens
 • Mérlegképes könyvelő
 • Menedzserasszisztens
 • Műszaki értékesítő
 • Pénzügyi asszisztens
 • Raktáros épületgépészeti kereskedésben
 • Segédmunkás
 • Területi képviselő
 • Takarító
 • Tehergépkocsi-vezető

Önéletrajz

Ha már van önéletrajza, küldje el nekünk az Ön által megjelölt pozíciókkal és eljuttattjuk a hirdető vállalatok munkaügyeseinek. Kérjük önéletrajzát ide küldje: kepzes@vgfkepzes.hu

ONLINE állásbörze

Nem tud részt venni személyesen a börzén? Ne aggódjon, online regisztrációja alapján elküldjük e-mail-címére az aktuális állásajánlatokat és az előadásokról készült videókat.

Regisztráció

A részvétel az állásbörzén ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztráljon most a rendezvényre, és találja meg a megfelelő állást!

Épületgépész értékesítői képzés indul

Ha korábban nem dolgozott még épületgépész kereskedőnél, de szívesen megtanulná azalapokat, jelentkezzen épületgépész értékesítői tanfolyamunkra. A tanfolyamról ismertető előadást tartunk a helyszínen. Amennyiben az állásbörzén jelentkezik 10 000 Ft kedvezményt biztosítunk az épületgépész műszaki értékesítői képzés árából.

Ha az állásbörzén talál állást, az épületgépész műszaki értékesítői képzés teljes árát átvállalja a munkaadó egy tanulmányi szerződés keretében (Az ajánlat csak néhány konkrét vállalat állásajánlatára vonatkozik. Részletek a helyszínen!).
Bővebben az épületgépész műszaki értékesítői képzésről

2018. március 2., 15-től 19 óráig.

Helyszín: a VGF Képzési Központ előadóterme (1106 Budapest, Maglódi út 14/b)

A részvétel ingyenes.

Erre a rendezvényre a jelentkezési lehetőség lezárult.

További információk:

Ecsedi Zsuzsanna
képzés igazgató helyettes
Telefon: 06 20 549 8400
E-mail: kepzes@vgfkepzes.hu

Kiemelt ajánlataink

Back Office értékesítési munkatárs

A Flamco csoport fejleszti, gyártja és értékesíti kiváló minőségű termékeit fűtési, hűtési és légkondicionáló rendszerekhez. Világszerte közel 650 alkalmazott segíti a kereskedelmi és gyártási tevékenységet. Az értékesítés támogatására keresünk Back Office értékesítési munkatársat.

Energetikus

A COTHEC Energetikai Üzemeltető Kft. energetikus munkatársat keres.

Épületgépészeti bolti értékesítő

A 25 éves múltú és egyre növekvő Szerelvénybolt Kft. csapatába épületgépészeti bolti értékesítő munkatársakat keres.

Fürdőszobai értékesítő

Szívesen dolgoznál egy exkluzív fürdőszobaszalonban? Érdeklődsz a lakberendezés iránt, vonzódsz a forma tervezett termékek iránt? Szeretsz emberekkel kommunikálni és szívesen értékesítesz? Budapesti fürdőszobaszalonba értékesítő munkatársakat keresünk.

Gépészmérnök, műszaki vezető

Kiválóan prosperáló, 14 éves múlttal rendelkező, szegedi fűtéstechnikával, hőszivattyús, napkollektor- és napelemrendszerek szervizével, vízkezeléssel, szabályzástechnikával foglalkozó cég keresi gépészmérnök kollégáját műszaki vezető munkakörbe.

Gépjárművezető

Szívesen dolgoznál gépjármű vezetőként egy stabil munkahelyen? Szeretsz vezetni és jól eligazodsz az utakon? Budapesti épületgépész kereskedő vállalat gépjármű vezető munkatársat keres teherautó flottájához.

Import beszerző

Szívesen dolgoznál egy nemzetközi beszerzési osztályon? Szeretnéd angol nyelvtudásodat használni és külföldi partnerekkel kapcsolatot tartani? Országos épületgépész kereskedő cég több, mint 30 külföldi beszállító partnerével történő kapcsolattartásra keres import beszerző munkatársat.

Készletgazda

Szeretsz szervezni, irányítani? Épületgépész nagykereskedő készletgazda munkakörbe keres belső készletezési folyamatainak szervezésére munkatársat.

Kiskereskedelmi értékesítő

Szívesen dolgoznál egy lendületes, innovatív csapat tagjaként? Szeretsz emberekkel foglalkozni, siker orientált vagy? Érdekelnek a műszaki újítások és szívesen dolgozol értékesítőként? Épületgépészeti szakkereskedő hálózat több üzletébe is keres dolgozni akaró, jövőképpel rendelkező eladókat.

Légtechnikai mérnök, üzletkötő

Két európai ventilátorgyártó (ipari, háztartási) és egy szintén európai hővisszanyerős szellőztető rendszereket gyártó cég kizárólagos magyarországi képviseletével rendelkező, több mint 20 éve működő, magyar tulajdonú budapesti cég légtechnikai mérnök-üzletkötőket keres.

Légtechnikai szerelő

A két európai ventilátorgyártó (ipari, háztartási) és egy szintén európai hővisszanyerős szellőztető rendszereket gyártó cég kizárólagos magyarországi képviseletével rendelkező, több mint 20 éve működő, magyar tulajdonú Multikomplex Budapest Kft. légtechnikai szerelőt keres.

Logisztikai asszisztens

Szívesen irányítanád egy szervezet belső logisztikai folyamatait? Szeretsz szervezni, irányítani? Épületgépészeti kereskedelmi hálózat logisztikai asszisztens munkakörbe keres belső készletezési folyamatainak irányítására munkatársat.

Mérnök üzletkötő

A REHAU folyamatosan bővülő feladatai ellátására dinamikus személyiségű munkatársat keres műszaki csapatába, REHAU BAU szegmensbe, az alábbi mérnök üzletkötő (épületgépészeti üzletág – Budapest) munkakörbe.

Projektelőkészítő munkatárs

A 25 éves múltú és egyre növekvő Szerelvénybolt Kft. csapatába projektelőkészítő munkatársat keres.

Raktáros

A 25 éves múltú és egyre növekvő Szerelvénybolt Kft. dunakeszi áruházába raktáros munkatársat keres.

Sofőr

A 25 éves múltú és egyre növekvő Szerelvénybolt Kft. csapatába sofőr munkatársat keres.

Szakmunkás, szakember

A Thermo Épgép Kft. kiemelten keres 25 év alatti pályakezdő szakmunkásokat, továbbá az építőipar egész területéről keres mérnököket, tervezőket, technikusokat, szakmunkásokat és egyéb szakembereket.

Szerelő

A KSB Szivattyú és Armatúra Kft. szakirányú végezettséggel és tapasztalattal rendelkező szerviz munkatársat keres a nagytarcsai szakszerviz szerelőcsapatába.

Üzletvezető

Szívesen vezetnél egy épületgépészeti szakkereskedelmi üzletet? Szeretsz csapatot irányítani? Budapesti kiskereskedelmi üzletebe keresünk üzletvezetőt.

Villanyszerelő

A két európai ventilátorgyártó (ipari, háztartási) és egy szintén európai hővisszanyerős szellőztető rendszereket gyártó cég kizárólagos magyarországi képviseletével rendelkező, több mint 20 éve működő, magyar tulajdonú Multikomplex Budapest Kft. villanyszerelőt keres.

Viszonteladói értékesítő

Szívesen dolgoznál területi képviselőként egy épületgépészeti nagykereskedőnél? Nem idegen számodra az üzleti környezet? Magyar tulajdonú épületgépészeti nagykereskedés viszonteladói értékesítőt keres saját márkás termékei gondozására.