Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Ilyen mosdót még biztosan nem láttál!

2018. március 19. | VGF online |  4439 |

Ilyen mosdót még biztosan nem láttál!

A fürdőszobai zenehallgatás (vagy dudorászás, éneklés) nem új keletű dolog, melynek örökérvényűségére ezek a lemezjátszókat megidéző mosdók hívják fel a figyelmet. Az olasz Gianluca Paludi által megálmodott termék az Olympia Ceramica cég számára készült.

Ha szeretsz nosztalgiázni és a vinylhallgatás sem áll távol tőled, ez a rendhagyó mosdóösszeállítás minden bizonnyal elnyeri majd a tetszésedet. A fürdőszobai blokk, amely a mosdót, modószekrényt, csaptelepet és a tükröt is magában foglalja a zenehallgatás hőskorát idézi egy lemezjátszót formázva.

A hangszedő kar voltaképpen maga a csaptelep, a "fordulatszám" beállítására pedig a mosdó melletti gombok szolgálnak, melyek jelen esetben a hideg és meleg víz szabályozására lettek kitalálva. A mosdót egy fából készült, fiókos szekrény foglalja magába, melybe egy Bluetooth-os erősítőt terveztek, hogy kedvenc zenénk ténylegesen is szólhasson a fürdőszobában. És hogy az élmény még kerekebb legyen, a tükörbe integrált LED-fények egy hangszínszabályzó kijelzőjét idézik, és így az álmos reggeleken könnyebben felvehetjük a nap ritmusát.

DizájnMűvészetNagyvilág