VGF szaklap

VGF bónusz

...amiért érdemes előfizetni!

Fizessen elő szaklapunkra, és máris jogosult lesz a VGF BÓNUSZ kedvezmények igénybevételére!

2 db belépőjegy a Hungarotherm épületgépészeti kiállításra
+ éves VGF&HKL előfizetés = 6500 Ft

Helyszín: Hungexpo, Budapest, Albertirsai út, Construma építőipari kiállítás, D pavilon.
Időpont: 2019. április 3-7.

A Hungarotherm workshopban (D pavilon) a VGF&HKL előfizetőknek szakmai továbbképzéseket és előadást tartunk a kiállítás teljes ideje alatt.

ELŐFIZETEK MOST

A VGF bónuszban kínált termékek és szolgáltatások

VGF mobiltelefon-tarifák

VGF mobiltelefon-tarifák

Telefonálon korlátlanul, 0 Ft-os percdíjakon, kevesebb, mint 4000 Ft nettó havidíjért! A VGF Bónuszprogram keretén belül két különböző tarifa közül is választhatnak előfizetőink. Nézze meg a tarifa részleteit és csatlakozzon a VGF flottához!

VGF mobilinternet

VGF mobilinternet

A VGF mobiltelefon-tarifa előfizetéseihez vagy akár külön adatkártyával is tud kedvező áron mobilinternet opciókat választani. + 812 FT-ért 3 GB internet aktiválható meglévő előfizetéséhez. Böngésszen további mobilinternet tarifáink közül!

VGF biztosítás

VGF biztosítás

Épületgépészeknek, gázszerelőknek, vízszerelőknek, építőipari kivitelezőknek és tervezőknek szóló vállalkozói felelősségbiztosítások, gázkészülékcseréhez, közületi óracserék kötelező biztosításai kiemelt árkedvezménnyel köthetők. Kössön továbbá kiemelt kedvezménnyel gépjármű felelősségbiztosítást, casco-t, lakásbiztosítást vagy egyéb vagyonbiztosítást a VGF Bónuszprogram keretében.

VGF munkaruha, póló

VGF munkaruha, póló

Szerelői pólók és pulóverek új mintákkal 1200Ft-tól a VGF előfizetők részére. Egyedi, humoros minták, klímaszerelőknek, gázszerelőknek, vízszerelőknek. Pólók, pulcsik saját részre, munkaruhának vagy ajándékba! Nézze meg a vicces mintákat! Online azonnal megrendelhető, kiszállítással.

VGF konferencia

VGF konferencia

VGF előfizetők részére díjmentesen vagy kiemelt árkedvezménnyel látogatható szakkonferenciáink. Regisztráljon és vegyen részt a következő szakmai fórumon!

Hamarosan

  • VGF szerszám
  • VGF kiadvány
  • VGF üzemanyag
  • VGF autó
  • VGF hotel