Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

VGF&HKL bónusz

...amiért érdemes előfizetni!

A VGF&HKL Bónusz egy kedvezményrendszer az előfizetőink részére. Különleges hűségprogram, ahol az előfizető automatikusan jogosult kedvezményes termékek és szolgáltatások igénybevételére.

A programban való részvétel egyetlen feltétele az egy- vagy kétéves VGF&HKL előfizetés megléte.

Fizessen elő szaklapunkra, és máris jogosult lesz a VGF&HKL BÓNUSZ kedvezmények igénybevételére!

ELŐFIZETEK MOST


2 éves előfizetéssel

VGF&HKL biztosítások

Épületgépészeknek, gázszerelőknek, vízszerelőknek, építőipari kivitelezőknek és tervezőknek szóló vállalkozói felelősségbiztosítások, gázkészülékcseréhez, közületi óracserék kötelező biztosításai.


2 éves előfizetéssel

VGF&HKL mobiltelefon-tarifák

Telefonáljon korlátlanul, 0 Ft-os percdíjakon, kevesebb, mint 4618 Ft nettó havidíjért! A VGF&HKL Bónuszprogram keretén belül két különböző tarifa közül is választhatnak előfizetőink. Nézze meg a tarifa részleteit és csatlakozzon a VGF&HKL flottához!


2 éves előfizetéssel

VGF&HKL mobilinternet

A VGF&HKL mobiltelefon-tarifa előfizetéseihez vagy akár külön adatkártyával is tud kedvező áron mobilinternet opciókat választani. + 393 Ft-ért 3 GB internet aktiválható meglévő előfizetéséhez. Böngésszen további mobilinternet tarifáink közül!


2 éves előfizetéssel

VGF&HKL autóbiztosítás

Kétéves VGF&HKL előfizetéssel rendelkező olvasóinknak jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani mind a kötelező, mind a casco gépjárműbiztosítás megkötésekor.


2 éves előfizetéssel

VGF&HKL autógumi

Előfizetőink részére lehetőséget biztosítunk gépjármű-gumiabroncsok beszerzésére kedvezményes, nagykereskedelmi áron.


2 éves előfizetéssel

VGF&HKL utasbiztosítás

Kössön utas- és poggyászbiztosítást, ha külföldre utazik, flottakedvezményes értékben. Az ár kizárólag a VGF&HKL előfizetők részére elérhető.


1 éves előfizetéssel

VGF&HKL pólók és pulóverek

Szerelői pólók és pulóverek 1950 Ft-tól a VGF&HKL előfizetők részére. Egyedi, humoros minták, fűtésszerelőknek, klímaszerelőknek, gázszerelőknek, vízszerelőknek.