VGF szaklap

VGF bónusz

...amiért érdemes előfizetni!

VGF Bónusz egy kedvezményrendszer a VGF előfizetők részére. Egy különleges hűségprogram, ahol az előfizető automatikusan jogosult a kedvezményes termékek és szolgáltatások igénybevételére.

Fizessen elő szaklapunkra, és máris kihasználhatja a VGF Bónusz előnyeit!

ELŐFIZETEK MOST

A VGF bónuszban kínált termékek és szolgáltatások

VGF mobiltelefon-tarifák

VGF mobiltelefon-tarifák

Telefonálon korlátlanul, 0 Ft-os percdíjakon, kevesebb, mint 4000 Ft nettó havidíjért! A VGF Bónuszprogram keretén belül két különböző tarifa közül is választhatnak előfizetőink. Nézze meg a tarifa részleteit és csatlakozzon a VGF flottához!

VGF mobilinternet

VGF mobilinternet

A VGF mobiltelefon-tarifa előfizetéseihez vagy akár külön adatkártyával is tud kedvező áron mobilinternet opciókat választani. + 812 FT-ért 3 GB internet aktiválható meglévő előfizetéséhez. Böngésszen további mobilinternet tarifáink közül!

VGF biztosítás

VGF biztosítás

Épületgépészeknek, gázszerelőknek, vízszerelőknek, építőipari kivitelezőknek és tervezőknek szóló vállalkozói felelősségbiztosítások, gázkészülékcseréhez, közületi óracserék kötelező biztosításai kiemelt árkedvezménnyel köthetők. Kössön továbbá kiemelt kedvezménnyel gépjármű felelősségbiztosítást, casco-t, lakásbiztosítást vagy egyéb vagyonbiztosítást a VGF Bónuszprogram keretében.

VGF munkaruha, póló

VGF munkaruha, póló

Szerelői pólók és pulóverek új mintákkal 1200Ft-tól a VGF előfizetők részére. Egyedi, humoros minták, klímaszerelőknek, gázszerelőknek, vízszerelőknek. Pólók, pulcsik saját részre, munkaruhának vagy ajándékba! Nézze meg a vicces mintákat! Online azonnal megrendelhető, kiszállítással.

VGF konferencia

VGF konferencia

VGF előfizetők részére díjmentesen vagy kiemelt árkedvezménnyel látogatható szakkonferenciáink. Regisztráljon és vegyen részt a következő szakmai fórumon!

Hamarosan

  • VGF szerszám
  • VGF kiadvány
  • VGF üzemanyag
  • VGF autó
  • VGF hotel