VGF&HKL szaklap

VGF&HKL bónusz

...amiért érdemes előfizetni!

Fizessen elő szaklapunkra, és máris jogosult lesz a VGF&HKL BÓNUSZ kedvezmények igénybevételére!

ELŐFIZETEK MOST

VGF&HKL bónusz

Rothenberger Rogrip F vízpumpafogó

Kizárólag VGF&HKL előfizetők részére elérhető akció

2 éves VGF&HKL előfizetés esetén most ajándékba adjuk ezt a szerszámot előfizetőinknek, amennyiben a készlet erejéig további két évre előfizetnek szaklapunkra. (Érdemes nem késlekedni, mert a termék korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre!) Ez a forradalmi újdonságokkal rendelkező fogó igazi kuriózum, hiszen újításaival még könnyebbé és még gyorsabbá teszi a szakemberek munkáját.

VGF&HKL bónusz

VGF&HKL autógumi

Nyári gumiabroncs-akció VGF&HKL előfizetőknek.

VGF&HKL bónusz

VGF&HKL autóbiztosítás

Gépjármű kötelező + casco egy áron

A Közlekedési Biztosító Egyesület (KÖBE) kiemelt kedvezményt nyújt a VGF&HKL előfizetőknek gépjármú-biztosításokra.

VGF&HKL bónusz

VGF&HKL biztosítások

Épületgépészeknek, gázszerelőknek, vízszerelőknek, építőipari kivitelezőknek és tervezőknek szóló vállalkozói felelősségbiztosítások, gázkészülékcseréhez, közületi óracserék kötelező biztosításai.

VGF&HKL bónusz

VGF&HKL mobilinternet

A VGF&HKL mobiltelefon-tarifa előfizetéseihez vagy akár külön adatkártyával is tud kedvező áron mobilinternet opciókat választani. + 812 Ft-ért 3 GB internet aktiválható meglévő előfizetéséhez. Böngésszen további mobilinternet tarifáink közül!

VGF&HKL bónusz

VGF&HKL mobiltelefon-tarifák

Telefonáljon korlátlanul, 0 Ft-os percdíjakon, kevesebb, mint 4000 Ft nettó havidíjért! A VGF&HKL Bónuszprogram keretén belül két különböző tarifa közül is választhatnak előfizetőink. Nézze meg a tarifa részleteit és csatlakozzon a VGF&HKL flottához!

VGF&HKL bónusz

VGF&HKL pólók és pulóverek

Szerelői pólók és pulóverek új mintákkal 1700 Ft-tól a VGF&HKL előfizetők részére. Egyedi, humoros minták, klímaszerelőknek, gázszerelőknek, vízszerelőknek.