Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

VGF&HKL biztosítások

VGF&HKL biztosítások

Épületgépészeknek, gázszerelőknek, vízszerelőknek, építőipari kivitelezőknek és tervezőknek szóló vállalkozói felelősségbiztosítások, gázkészülékcseréhez, közületi óracserék kötelező biztosításai.

VGF&HKL biztosítások épületgépészeknek

Épületgépészekre vonatkozó kötelező felelősségbiztosítások törvényi hivatkozásai:

  • a 19/2009. (I. 30.) Korm. rendelet a gázkészülék cserével foglalkozókat,
  • 220/2017. (VII. 31.) Korm. rendelet a vízszerelőket,
  • 155/2016. (VI. 13.) Korm. rendelet a tervezőket, kivitelezőket.

Amennyiben Ön illetve vállalkozása építőipari tevékenységet, kivitelezést, tervezést, műszaki vezetés folytat, kötelező felelősségbiztosítással rendelkeznie, különben súlyos pénzbírság szabható ki Önre. A VGF&HKL Bónusz program keretében a KÖBE biztosítóegyesülettel egy brókercéggel is tud az Ön számára legoptimálisabb biztosítások közül választani és ügyfélszolgálatunkon azonnal meg is tudja kötni ezeket a biztosításokat!

Építőipari tervezői és kivitelezői felelősségbiztosítás épületgépészeknek

Kérjük az adatlapon található adatokat megadni szíveskedjen, ami alapján elkészítjük a személyre szabott ajánlatot az Ön részére. Magyar Mérnöki Kamara tagjai részére további 30%-ot biztosítunk, kérjük a tagság meglétét, így a kedvezmény igénylését jelezze számunkra!

Gázkészülékcsere műszaki-biztonsági ellenőrzésének kötelező felelősségbiztosítása

Vízszerelők kötelező felelősségbiztosítása

Kötelező Gépjármű Felelősségbiztosítás (KGFB) és Casco biztosítások

Kérjük, küldje el ügyfélszolgálatunkra forgalmijának másolatát és előző biztosítási kötvényének másolatát vagy adatait. Ez alapján készítünk Önnek egy személyre szabott kedvezményes ajánlatot gépjárműve kötelező és casco biztosítására, amit kérése esetén személyesen vagy online azonnal, még aznap megkötünk az Ön részére!

Lakás- és vagyonbiztosítás

A VGF előfizetők részére kedvezményes áron kötünk lakásbiztosítást, kiegészítő lakásbiztosítást és üzletére, irodájára, akár árukészletére vonatkozó vagyonbiztosítást. A díjkalkulációhoz, kérem adja meg cégadatait (személyes adatait) és az adott ingatlan főbb paramétereit (cím, alapterület, ingatlan jellege, építmény értéke). Ez alapján ügyfélszolgálatunk több biztosítótó ajánlatai közül Önnek a legkedvezőbbet ajánlják és kérése alapján azonnal meg is köti.

Utasbiztosítás

Kössön utas- és poggyászbiztosítást, ha külföldre utazik, 395 Ft/nap flottakedvezményes értékben. Az ár kizárólag a VGF&HKL előfizetők részére elérhető. Amennyiben szeretné igénybe venni, kérjük az utazása előtt legkésőbb 48 órával jelezze ügyfélszolgálatunknak a személye adatait, a résztvevő személyek nevét, születési dátumát, az utazás időszakát és az utazás célországát. Ez alapján azonnal megkötjük Ön részére az utazásbiztosítást, hogy biztonságban utazhasson.

Ügyfélszolgálat

Biztosítással kapcsolatban felmerült kéréseivel forduljon kiadónk biztosítási munkatársához:

Volentér Réka
e-mail: epulet@gepeszunio.hu
Telefon: 06 20 322 8888
Cím: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Ügyfélfogadás: munkanapokon 9:00–15:00 között.

Legyen Ön is előfizetőnk!

Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapja nélkülözhetetlen olvasmánya minden munkájára igényes, a szakma aktualitásait követő szakembernek. A VGF&HKL tematikája széleskörűen öleli fel a szakmát érintő kérdéseket, így első kézből tájékozódhat szakcikkeink segítségével – évente 10 alkalommal.

ELŐFIZETÉS →

BiztosításBónuszVGF&HKL Bónusz

Kapcsolódó

VGF&HKL utasbiztosítás