Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

VGF&HKL pólók és pulóverek

VGF&HKL pólók és pulóverek

Szerelői pólók és pulóverek 1950 Ft-tól a VGF&HKL előfizetők részére. Egyedi, humoros minták, fűtésszerelőknek, klímaszerelőknek, gázszerelőknek, vízszerelőknek.

Új pólók akciós ajánlattal

A pólók megvásárolhatók önmagukban, ebben az esetben egy darab ára 4350 Ft, de lehetőséget kínálunk a VGF&HKL szaklapra való előfizetéssel kombinált módon is a vásárlásra, ebben az esetben egy póló ára 1950 Ft-ra csökken.

Amennyiben szeretne egy vicces pólót vagy pulóvert, nem kell mást tennie, mint a VGF&HKL Shopban kiválasztani a terméket, kitölteni a megrendelőlapot, megadni a kívánt méretet, megjelölni az átvétel módját és elutalni a termék(ek) árát, amit bankkártyás fizetéssel is kiegyenlíthet.

VGF&HKL SHOP →

Akciós ajánlat

A pólók ára egységesen 4350 Ft, a pulóverek ára 11 400 Ft, de lehetőséget kínálunk egy pulóver VGF&HKL szaklapra való előfizetéssel kombinált módon történő vásárlásra, ebben az esetben egy pulóver ára 6000 Ft-ra csökken.

Az akciós ajánlat egy előfizetés mellé maximum két póló vagy egy póló és egy pulóver kedvezményes megvásárlását teszi lehetővé. Természetesen csak egy darab ruházati termék is választható. A kedvezmény a vásárlási folyamat végén, a fizetés előtt kerül érvényesítésre és levonásra.

Fontos információ, hogy az előfizetéssel kombinált póló- és pulóvervásárlásra az élő VGF&HKL előfizetéssel rendelkezőknek is van lehetősége, ebben az esetben a lejárati dátumtól 1 évvel meghosszabbításra kerül az előfizetés.

Ha bármilyen kérdése felmerülne az ajánlattal kapcsolatban, kérjük, írja meg az info@vgf.hu e-mail-címre vagy hívja kollégánkat a 06 1 450 0868-as telefonszámon!

Legyen Ön is előfizetőnk!

Lapunk nem létezhet előfizetők nélkül, ezért fontos, hogy minél több, szakmáját szerető, munkájára igényes épületgépészt, víz-, gáz-, fűtés-, hűtő-, klíma-, légtechnika-szerelőt tudhassunk olvasóink között. Ha Ön is egy ilyen kolléga, akkor szavazzon nekünk bizalmat és a VGF&HKL-re való előfizetéssel fejezze ki a szakma iránti elkötelezettségét! Az éves előfizetés díja 8990 Ft, amit akár azonnal, bankkártyával is kiegyenlíthet. Ezért az összegért 10 lapszámot juttatunk el Önhöz, ami azt jelenti, hogy egy szám mindössze 899 Ft-ért kerül a postaládájába. Mit kapunk manapság ennyi pénzért? A napi munkavégzéshez elengedhetetlen szakmai ismereteket biztosan nem!

ÉRDEKEL AZ ELŐFIZETÉS →

BónuszVGF&HKL Bónusz