VGF&HKL szaklap

VGF&HKL pólók és pulóverek

|

VGF&HKL pólók és pulóverek

Szerelői pólók és pulóverek új mintákkal 1700 Ft-tól a VGF&HKL előfizetők részére. Egyedi, humoros minták, klímaszerelőknek, gázszerelőknek, vízszerelőknek.

Új pólók akciós ajánlattal

A pólók megvásárolhatók önmagukban, ebben az esetben egy darab ára 4080 Ft, de lehetőséget kínálunk a VGF&HKL szaklapra való előfizetéssel kombinált módon is a vásárlásra, ebben az esetben egy póló ára 1700 Ft-ra csökken.

Kifutó darabok

Az épületgépész-szerelőknek készült pólóinkat bátran ajánljuk karácsonyi ajándéknak is, hiszen vicces meglepetésként szolgálhatnak. További jó hír, hogy a legújabb minták már nem csak fekete pólón, hanem szürkén is kaphatók, valamint a gázszerelőknek és a klímaszerelőknek készült kreatív kétféle pulóveren (fekete kapucnis és szürke magasított nyakú) is elérhető!

Amennyiben szeretne egy vicces pólót vagy pulóvert, nem kell mást tennie, mint a VGF&HKL Shopban kiválasztani a terméket, kitölteni a megrendelőlapot, megadni a kívánt méretet, megjelölni az átvétel módját és elutalni a termék(ek) árát, amit már bankkártyás fizetéssel is kiegyenlíthet.

Akciós ajánlat

A kifutó pólók ára egységesen 3700 Ft, a pulóverek ára 11 400 Ft, de lehetőséget kínálunk egy pulóver VGF&HKL szaklapra való előfizetéssel kombinált módon történő vásárlásra, ebben az esetben egy pulóver ára 6000 Ft-ra csökken.

Az akciós ajánlat egy előfizetés mellé maximum két póló vagy egy póló és egy pulóver kedvezményes megvásárlását teszi lehetővé. Természetesen csak egy darab ruházati termék is választható. A kedvezmény a vásárlási folyamat végén, a fizetés előtt kerül érvényesítésre és levonásra.

Fontos információ, hogy az előfizetéssel kombinált póló- és pulóvervásárlásra az élő VGF&HKL előfizetéssel rendelkezőknek is van lehetősége, ebben az esetben a lejárati dátumtól 1 évvel meghosszabbításra kerül az előfizetés.

Ha bármilyen kérdése felmerülne az ajánlattal kapcsolatban, kérjük, írja meg az info@vgf.hu e-mail-címre vagy hívja kollégánkat a 06 1 450 0868-as telefonszámon!

Legyen Ön is előfizetőnk!

Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapja nélkülözhetetlen olvasmánya minden munkájára igényes, a szakma aktualitásait követő szakembernek. A VGF&HKL tematikája széleskörűen öleli fel a szakmát érintő kérdéseket, így első kézből tájékozódhat szakcikkeink segítségével – évente 10 alkalommal.

ELŐFIZETÉS →

BónuszVGF&HKL Bónusz