Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Muffos és kócos – új szerelői pólók a VGF-nél

Már 1950 Ft-tól megvásárolhatók

2023. június 8. | VGF&HKL online |  3514 |

Muffos és kócos – új szerelői pólók a VGF-nél

Egy jó gépész nemcsak megoldja az ügyféle problémáit, hanem megpróbálja vele megértetni is, hogy mit és miért csinált. Sajnos ehhez néha olyan szavakat kell használni, amit a laikus nem feltétlenül ért. Esetleg félreért, hiszen az ő szótárában a „kóc”, vagy a „papa/mama” egész mást jelent, mint az épületgépészében – a „muffról” nem is beszélve. A VGF&HKL vadonatúj, vicces pólóiban a szakember nyitott szótárrá válik, meg sem kell szólalnia, hogy megértsék őt – és talán egy kicsit el is mosolyodjanak a láttán.

Nagy sikert aratott a VGF&HKL szaklap előző pólógarnitúrája, de ideje volt már „kifutóra lépni” egy új kollekcióval. Nos, az új pólók megérkeztek, és már bárki által megvásárolhatók a szaklap webáruházában. Ügyfelekhez kijáró szerelőknek ideális munkaruhát kínálunk, hiszen a pólók felirata egy-egy szakszó megfejtését takarja, de nem egy szakszótár komolyságával persze.

Szürke póló fekete „MUFF, karmantyú” felirattal és mintával S-től 3XL-es méretig

Érdekel a MUFF póló

A pólók önmagukban is megvásárolhatók, de jobban jár, aki a szaklap előfizetése mellé, kedvezményes áron rendeli meg a neki tetsző darabot vagy darabokat. Hiszen valljuk be, olykor még egy szakembernek is jól jön némi magyarázat, az évi tíz nyomtatott számmal jelentkező VGF&HKL pedig naprakészen követi az épületgépészet területét érintő problémákat, újdonságokat és megoldásokat, akár a régóta pályán lévő gépészek szótárát és tudását is képes bővíteni, felfrissíteni.

Fekete póló ezüst „KÓC, menettömítő” felirattal és mintával S-től 3XL-es méretig

Megnézem a KÓC pólót

A pólók 1 évre/10 lapszámra vonatkozó VGF előfizetéssel együtt megrendelve érhetők el a legkedvezményesebb áron, ez esetben 1950 Ft-ba kerül egy ruhadarab. A jelenleg érvényes előfizetéssel rendelkezők az előfizetésük meghosszabbításával érhetik el a kedvezményes árat. 

Mustársárga póló fekete „PAPA/MAMA, külső-belső menetes közcsavar” felirattal és mintával S-től 3XL-es méretig

PAPA/MAMA póló

A vásárláshoz regisztráció/belépés szükséges, amely a rendelési folyamat során elvégezhető. Amennyiben VGF előfizetést is vásárol (mi ezt ajánljuk), úgy a kiválasztott póló/pólók kedvezményes áron kerülnek a kosárba. Egy előfizetés mellé két póló választható kedvezményes áron.

„A legjobb épületgépészek előfizetőink, előfizetőink a legjobb épületgépészek!”

Irány a shop!

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

előfizetéspólóVGF&HKLVGF&HKL szaklap

Kapcsolódó