Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Csak egy lapszám kell? Vagy egy cikk? Nem probléma!

| |  364 |

Csak egy lapszám kell? Vagy egy cikk? Nem probléma!

A VGF&HKL olvasói eddig egy- vagy kétéves előfizetéssel juthattak hozzá szaklapunk cikkeihez. Mostantól azonban lehetőség nyílik arra, hogy egyes cikkeket vagy egy adott lapszámot vásároljanak meg az érdeklődők. A zárolt cikkek vagy lapszámok regisztráció és bankkártyás fizetés után válnak olvashatóvá.

Mit itt a VGF&HKL szerkesztőségében folyamatosan figyelemmel kísérjük, hogy olvasóink hogyan jutnak el hozzánk – vagyis írásainkhoz. Több mint húszéves múltunknak köszönhetően a szakmai közönség jelentős része ismeri lapunkat, s tudja, hogy számos gyakorlati kérdésre, problémára megtalálja a választ cikkeinkben. Egyre többen vannak azonban, akik egy-egy konkrét ügyre, megoldandó feladatra az interneten rákeresve érkeznek hozzánk. Elsősorban nekik ajánljuk fejlesztésünket, amely lehetővé teszi, hogy akár egyetlen cikket vagy lapszámot is megvásárolhassanak.

A VGF&HKL lapszámainak összes cikke elolvasható a weboldalunkon; ehhez elég csak lapszámok föl alatt kiválasztani a megjelenés dátumát. Az aktív előfizetéssel rendelkező olvasóink eddig is hozzáfértek az elmúlt 22 esztendő valamennyi tartalmához, mások előtt viszont ezek rejtve maradnak. Nekik kínáljuk fel azt a lehetőséget, hogy egy szakcikket 450 forintért, egy teljes lapszámot pedig 1400 forintért megvásároljanak. Természetesen az éves vagy kétéves előfizetés a legelőnyösebb konstrukció az állandó olvasók számára.

Az eseti jelleggel megvásárolt tartalmakat nem szükséges lementeni, azok – bejelentkezés után – később is hozzáférhetők maradnak.

És hogy miért érdemes minket olvasni? Íme egy kis ízelítő az elmúlt pár hónap szakcikkeinek kínálatából.

A legjobb épületgépészek előfizetőink, előfizetőink a legjobb épületgépészek!

Egy nyomtatott kiadvány nem létezhet előfizetők nélkül, így a mi célunk is az, hogy minél több, a szakmáját szerető, a munkájára igényes épületgépészt, a szakma változásait nyomon követő épületgépész szakembert – legyen az akár víz- és gázszerelő, tervező, klímatelepítő vagy kandallóépítő – tudhassunk olvasótáborunkban. Ha Ön is egy ilyen kolléga, akkor kérjük, szavazzon nekünk bizalmat és a VGF&HKL-re való előfizetéssel fejezze ki a szakma iránti elkötelezettségét.

A VL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot juttatunk el Önnek, de választhat kétéves, illetve csak online hozzáférést biztosító előfizetési konstrukciót is. Mit kapunk manapság ennyi pénzért? A napi munkavégzéshez elengedhetetlen szakmai ismereteket biztosan nem! Az előfizetési díjat bankkártyával azonnal rendezheti, a kéthetente megjelenő ingyenes hírlevelünkre pedig ide kattintva tud feliratkozni.

ElőfizetésVGF&HKL szaklap