Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Lepje meg csoportos előfizetéssel munkatársait, partnereit!

2022. november 30. | VGF&HKL online |  817 |

Lepje meg csoportos előfizetéssel munkatársait, partnereit!

Közeledik a karácsony, ami együtt jár azzal, hogy mindenki azon töri a fejét, vajon kinek, mit adjon ajándékba. Mi most ebben az ötletelésben szeretnénk segíteni, elsősorban cégek számára. A VGF&HKL, Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapja ideális ajándék minden épületgépész számára: egyrészt naprakész szakmai információkat, a napi munkavégzés során használható tudást ad a kollégáinak, vásárlóinak, másrészt mindezt folyamatosan, egy éven át 10 alkalommal teszi.

A csoportos előfizetés két módon vásárolható: az első esetben asztalról, pultról elvihető formában kerül az érdeklődőhöz az újság, ekkor az ön cége lesz a példányok előfizetője, ahova havonta megérkezik a kívánt lapmennyiség. A másik esetben a cég képviselője megadja a megajándékozni kívánt személyek nevét és postázási címét, ekkor a kiadó végzi (a posta segítségével) minden hónapban kézbesítést. Ez utóbbihoz mi egy átadható mutatványszámot, egy névre szóló plasztikkártyát és egy kísérő levelet küldünk a cég nevében eljáró/előfizető személynek, amit átadhat/elküldhet a megajándékozottnak.

A csoportos előfizetést a VGF Shopban tudja megvásárolni és bankkártyával kifizetni, ilyen módon a teljes előfizetési folyamat online elintézhető (megadható a kívánt példányszám, egyesével magadhatók a címzettek vagy egyetlen címre kérhető a megrendelt darabszám), de szívesen segítenek a kollégáink is a folyamat bármelyik lépésénél.

A csoportos előfizetés esetén különböző mennyiségi kedvezmények érhetők el, amelyet a fizetési folyamat végén a rendszer automatikusan érvényesíti az alábbiak szerint:

  • 3–5 db előfizetés vásárlása esetén 5%,
  • 6–10 db-nál 10%,
  • 11–20 db között 15%,
  • 21 példánytól 20% árcsökkenés.

Emellett a csoportos előfizetés vásárlói számára a szaklapban való hirdetések díjaiból további 2% kedvezményt kínálunk – ennek érvényesítésének módjáról érdeklődjön munkatársainknál.

ÉRDEKEL

Ha ön magánszemély és saját részre szeretne előfizetni a VGF&HKL szaklapra, akkor válasszon 1 éves előfizetést, és a jövő évi 10 lapszám mellé pluszban megkapja tőlünk az idén decemberi lapszámot és a 2024 január-februárit – grátisz!

Amennyiben nem magának, hanem ajándékba vásárolna valamely épületgépész ismerősének, munkatársának, családtagjának előfizetést, akkor itt találja az ajánlatunkat.

MAGAMNAK FIZETNÉK ELŐ

AJÁNDÉKBA ADNÉK ELŐFIZETÉST

Kérdés esetén keressen bennünket az itt található elérhetőségek valamelyikén.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Előfizetés

Kapcsolódó