Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

VGF&HKL utasbiztosítás

VGF&HKL utasbiztosítás

Fizessen elő a VGF&HKL szaklapra és nyaraljon biztonságban!


A 7 napon felül, illetve további személyek részére 500 Ft/nap díjon tudnak előfizetőink baleset- és poggyászbiztosítást kötni.

VGF&HKL előfizetőknek online VIP ügyintézés. Kiadónkon keresztül Ön e-mailben meg tudja rendelni biztosítását, sorbanállás nélkül, 24 órán belül. Mindössze adja meg számunkra az utasok nevét, születési időpontját (70 év felett egyedi díjak érvényesek), a célországot és az utazás időpontját!

Az ajánlat tájékoztató jellegű, kérjük, a részletekért keresse munkatársainkat!


Ügyfélszolgálat:
Volentér Réka
e-mail: epulet@gepeszunio.hu
Telefon: 06 20 322 8888
Cím: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.
Ügyfélfogadás: munkanapokon 9:00–15:00 között.

Legyen Ön is előfizetőnk!

Lapunk nem létezhet előfizetők nélkül, ezért fontos, hogy minél több, szakmáját szerető, munkájára igényes épületgépészt, víz-, gáz-, fűtés-, hűtő-, klíma-, légtechnika-szerelőt tudhassunk olvasóink között. Ha Ön is egy ilyen kolléga, akkor szavazzon nekünk bizalmat és a VGF&HKL-re való előfizetéssel fejezze ki a szakma iránti elkötelezettségét! Az éves előfizetés díja 8990 Ft, amit akár azonnal, bankkártyával is kiegyenlíthet. Ezért az összegért 10 lapszámot juttatunk el Önhöz, ami azt jelenti, hogy egy szám mindössze 899 Ft-ért kerül a postaládájába. Mit kapunk manapság ennyi pénzért? A napi munkavégzéshez elengedhetetlen szakmai ismereteket biztosan nem!

ÉRDEKEL AZ ELŐFIZETÉS →

BiztosításBónuszVGF&HKL Bónusz