Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Vajon csöpög?

2017. január 26. | Papp Tibor |  9332 |

Vajon csöpög?

Mintha cseppenő vízcseppre várna a képen a hölgy. Valójában egy csaptelep ihlette köztéri szobrot tanulmányoz.

Sidney egyik látványossága a „Szobrok a tengernél” című szabadtéri kiállítás, melyre évől évre több mint 100 művész készít alkotásokat, installációkat, szerte a világból, nem csak Ausztráliából.

Néhány éve Simon McGrath ausztrál képzőművész készítette a képeken látható alkotást, amely Sydney város környezetvédelmi díját is elnyerte. S hogy miért e díj? Az óriás csaptelep képei bejárták a világot, legalább annyi figyelmet irányítva a természetes vizekre, a vezetékesvíz-ellátásra, így a környezetvédelemre, mint egy nagy költségvetésű reklámkampány.

(Fotók: Lisa Maree Williams / Getty Images)

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 8990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

KörnyezetvédelemMűvészetNagyvilágSzobor