Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Gáztöltőállomást fabrikált otthon a feldebrői ezermester

2019. augusztus 2. | Erdősi Csaba |  2026 |

Gáztöltőállomást fabrikált otthon a feldebrői ezermester

Legyen szó akár mosógépmotorral szerelt fűnyíróról, tejes kannából fabrikált pálinkafőzőről vagy kimustrált parancsnoki GAZ-ból épített mobil fűrészgépről, a magyar buheralendületet sosem volt egyszerű megállítani. Az erős mezőnyből is kitűnik ugyanakkor egy feldebrői férfi, aki a szokásosnál is nagyobbat mert álmodni, és gáztöltőállomást telepített a kertjébe. A gázt persze lopta.

Bár megérdemelte volna, nem a legnagyobb feltalálók arcképcsarnokába, hanem a rendőrségi hírekbe került be az a freldebrői férfi, aki a Police.hu híre szerint „az ingatlanjához tartozó gázvezetékre – a mérőóra előtt – egy csatlakozást szerelt, és az így lopott gázzal működtetett egy fűtőberendezést, továbbá gázüzemű járművek üzemanyagtartályát töltötte.”

Az 51 éves feltalálóra az egri rendőrök csaptak le, s a gázszolgáltató munkatársainak segítségével megszüntették a szabálytalan csatlakozást. A férfi ellen – aki részben elismerte tettét –, az Egri Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást, de azt is vizsgálják, megállhat-e az ügyben a közveszély okozásának a gyanúja is.

Abszurd találmányokCsalásFurcsa

Kapcsolódó

Zsákban lopják haza a gázt, amivel fűtenek!