Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Ilyen tekerést sem láttunk még ágyon!

2023. január 17. | VGF&HKL online |  3163 |

Ilyen tekerést sem láttunk még ágyon!

Lehet, hogy szakmailag bele lehet kötni ebbe a megoldásba, de szerintünk még Tiechelmann úrnak sem lenne kifogása a megoldás ellen. A további rétegrend nem világos, de nem is érdekel senkit.

Nagymamáink még forró téglát alkalmaztak – vagy a macskát rakosgatták végig az ágyon. A mai kor háziasszonyai persze sokkal modernebb eszközökhöz nyúlnak, ha arról van szó, hogy fel kell melegíteni az ágyat.

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

FelületfűtésPadlófűtés

Kapcsolódó