Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Ha valaki tudja, mi ez, ossza meg velünk kommentben!

2023. október 20. | VGF&HKL online |  1577 |

Ha valaki tudja, mi ez, ossza meg velünk kommentben!

Igazán impozáns látványt nyújt ez a félbevágott vécécsésze, meg amit a szaki csinál, de azért nem vagyunk benne biztosak, hogy ez fogja nyugdíjba küldeni a jó öreg csőgörényt.

A Távol-Keletről sok érdekes dolog jött már velünk szembe, lásd például az előző blogbejegyzésünkben szereplő ágyfűtési megoldást. Úgy gondoljuk, az itt látható berendezés egyfaja high tech vécépumpa. Mondjuk az nem világos, miért ne akadhatna meg az a három törölköző valahol lentebb...

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

szennyvízszerelvényekvízvezeték-szerelés

Kapcsolódó