Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Keressük a legrégebbi olvasóinkat!

2013/7-8. lapszám | VGF&HKL online |  20 376 |

Az alábbi tartalom archív, 8 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Tisztelt Olvasóink! A hűség érték. A legtöbb szolgáltató és kereskedő ott hibázik, hogy nem becsüli meg igazán a régi vevőit, hanem mindig újakat hajszol.  Mi nem követjük el ezt a hibát! A Víz-, Gáz-, Fűtéstechnika szaklap keresi azon olvasóit, akik a kezdetektől (2000) előfizetői, hogy elvihesse őket egy feledhetetlen jutalom-utazásra!

A játékban való részvétel feltétele

Küldjön két fényképet magáról; az egyik egy 2000-es datálású, a másik idei legyen. Előnyt élveznek azok, akik valamilyen szakmai tevékenységet végeznek éppen a fotón. A 2000-es kép nem kötelező, hiszen akkor még nem terjedt el a digitális technológia, viszont az egyéb ajándékok kisorsolásánál előnyt jelent. Viszont mindenképpen írjon egy-két sort arról, hogy miként alakult szakmai pályafutása az eltelt több mint egy évtizedben.
A játékban azok a kollégák vehetnek részt, akik 2000 óta, megszakítás nélkül a VGF előfizetői, és szerepelnek az előfizetői nyilvántartásunkban. Természetesen akik időközben cégnevet, címet változtattak, nyugodtan pályázhatnak, csak jelezzék nekünk a változásokat.

Az e-mailen beküldött digitális fotó mellett kérjük, küldje el nevét, telefonszámát és levelezési címét. E-mail címünk: info@ vgf.hu. Postai úton is várjuk jelentkezésüket a 1134 Budapest, Róbert K. krt. 90-es címen. Amennyiben kérdése lenne a játékkal kapcsolatban, a 06-1-450-0868-as telefonszámon várjuk hívását. 

Beküldési határidő: 2013. szeptember 30.

Nyeremények: partnereink épületgépész tárgyú berendezései, eszközei (részletezve szeptemberi lapszámunkban).

Fődíj: meglepetés csoportos utazás, amelynek tervezett időpontja október.

Várjuk jelentkezését!

Kedves Hajni és Kriszta!

Pár hete voltam bent nálatok a szerkesztőségben egy keresztrejtvény-nyeremény szivattyút átvenni édesapám részére, és akkor Hajni említette, hogy keresitek a legrégebbi előfizetőket. Én találtam egyet – édesapámat! Le is fotóztam őt a VGF lapokkal, és természetesen az első lapszámmal is. Írtam egy apró cikket is erről.

Herczeg István Gyula víz-gáz-fűtés szerelő mester, az egyik legrégebbi VGF előfizető! 
Édesapám elmondása szerint 2000 áprilisában, amikor még aktív gázszerelő vállalkozóként dolgozott, az egyik szerelvényboltban hívták fel a figyelmét egy akkoriban új épületgépészeti magazin első lapszámára, amit ő ott helyben azonnal meg is vásárolt, majd természetesen elő is fizetett rá. Akkortájt még a kamaránál kellett előfizetni, a szerkesztőség pedig emlékei szerint Fóton volt.
Mára már visszavonult a kivitelezéstől, de az épületgépészet iránti elkötelezettsége nyugdíjasként mit sem változott, és továbbra is lelkes előfizetője a magazinnak. Minden hónapban ugyanazzal az érdeklődéssel és izgalommal várja, olvassa a legfrissebb épületgépészeti megoldásokat felvonultató Víz-, Gáz-, Fűtéstechnika magazint.
A magam részéről is csak dicsérő szavakkal tudom illetni az újságot, hiszen (természetesen) én is épületgépész vagyok, és már anno a tanulmányaim során is édesapám nagyon sok példát a VGF-ből mutatott meg nekem, így nyugodtan mondhatom, hogy „ezen nőttem fel”. Édesapámmal sokszor elbeszélgetünk azóta is az új gépészeti és szereléstechnikai megoldásokról, amikről az újság lapjain olvasunk. Én jelenleg a lég- és hűtéstechnikai részén dolgozom az épületgépészetnek, mely szakág szintén teret kap minden hónapban az újság HKL részén.
Reméljük, hogy még sokáig élvezhetjük majd ezt az igazán hasznos és érdekes magazint! Üdvözlettel: Herczeg István Richárd


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem