Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Vízellátás

Rimfree® öblítőperem nélküli WC-kerámia

A modern fürdőszobák új standardja

2016/4. lapszám | támogatott cikk |  846 |

Az alábbi tartalom archív, 5 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Rimfree® öblítőperem nélküli WC-kerámia

A WC-kerámia kiválasztásakor egyre nagyobb szerepet kap a dizájnon kívül a tökéletes higiénia és egyszerű tisztántarthatóság. A Keramag, Keramag Design és Kolo márkájú WC-kerámiák az innovatív Rimfree® perem nélküli öblítéssel új mércét állítanak fel – a magánember fürdőszobájában és a nyilvános, félnyilvános WC-helyiségekben egyaránt.

A Rimfree® öblítőperem nélküli WC-kerámia a piacon egyedi megoldást kínál, mely egy szabadalom által védett innováció. A kerámia belső felülete sima, nincs olyan perem, amely a hagyományos típusú kerámiáknál a víz útját vezeti. A szabadalmi oltalom alatt álló vízelosztó elem segítségével a vízsugár már kisebb mennyiségű vízzel is tökéletesen kiöblíti az áramlástanilag optimalizált kerámiát, anélkül, hogy a víz kifröccsenne belőle.

A WC-kerámia belső felületén nincs sem „klasszikus” öblítőperem, sem más, nehezen hozzáférhető rész vagy üreg, így könnyű tökéletesen tisztán tartani. Ez nem csak időt és vizet takarít meg, de tisztítószereket, így további költséget is. A hagyományos WC-kerámiákhoz mérten a perem nélküli kivitel azért előnyösebb, mert a peremmel rendelkező WC-csészék nagy részénél a szem elől rejtve lévő, perem alatti részeken gyakran nincs máz, így ott a szennyeződések még jobban megtapadnak, lerakódnak, a hozzáférés pedig korlátozott, vagy hagyományos eszközökkel, például WC-kefével lehetetlen.

A Rimfree® a kerámia teljes belső felületének tökéletes öblítését víztakarékosan biztosítja, és nem szükségesek a tisztántartásához agresszív tisztítószerek, így környezetbarát megoldást kínál a tökéletes higiéniához.

A falra függesztett Rimfree® WC-kerámiákat célszerű a víztakarékos öblítést lehetővé tévő, Geberit falba rejtett szerelőelemekkel kombinálni.

A Rimfree® előnyei:

  • teljes higiénia, a WC-kerámia egyszerűen, könnyen tisztítható,
  • szabadalommal védett vízelosztó a WC-kerámia tökéletes öblítéséért,
  • öblítéskor a vízsugár optimális eloszlása a felületen,
  • a WC-kerámia belsejének attraktív formaterve,
  • víz, tisztítószerek és karbantartási idő megtakarítása,
  • környezetbarát megoldás.

További részletekért keresse Geberit értékesítési és műszaki tanácsadóját!

Kolo/Keramag magyarországi képviselet:
Geberit Kft., 1117 Budapest, Alíz u. 2.
sales.hu@geberit.com

GeberitWC


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem