Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Épületgépészet

Megújult a TERC Kft. honlapja

2016/4. lapszám | támogatott cikk |  605 |

Az alábbi tartalom archív, 5 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Megújult a TERC Kft. honlapja

A megszokott, a TERC Kft. által biztosított szolgáltatásokon, termékeken túlmenően számtalan építőipari Tudás – Információ – Hír megtalálható a www.terc.hu honlapon, amely 2015. december elejétől többszörös kapacitással működik, kibővítve az Építésügyi Tudás Műhely (ÉTM) elnevezésű új szolgáltatással.

Mi az ÉTM?

Mi ez a hely? Mit rejt magában? Mit nyújthat? Miért fontos? Miért érdekes?

Az építésügyszéles spektruma megtalálható itt, a komplex építési folyamat; a megvalósítását elősegítő vagy ahhoz kapcsolódó nélkülözhetetlen tevékenységek, szolgáltatások és követelmények: szakmai követelmények, szabványok, eljárási szabályok, a terület- és településfejlesztés és -rendezés, az építési beruházás elhatározása, pénzügyi fedezete, az ingatlanfejlesztés, az építési folyamat résztvevőinek kiválasztása, feladataik, felelősségük, szakmagyakorlási jogosultságaik, a tervező kiválasztása, a tervezés folyamata, településképi véleményezés, engedélyezés, építésügyi igazgatási eljárások, a kivitelező kiválasztása, kivitelezési tevékenység, használatbavétel, jó karbantartás stb.

Tudást, képességet koncentrál, mely az összefüggések tudatos felismerésével információkat tömörít. Információt, hírt szolgáltat, ismerethiányt csökkent.

Virtuális találkozóhely

Az Építésügyi Tudás Műhely az építésügyi szakterülettel foglalkozó vagy abban érdekelt, illetve azzal érintett szakemberek, vállalkozók, vállalkozások és állampolgárok virtuális találkozóhelye. Magas szakmai színvonalú, a XXI. századi elvárásokat kielégítő elektronikus szakmai portál, ahol a tudással (információval, hírrel) rendelkező szakértők és a tudásra (ismeretre, információra, hírre) vágyó állampolgárok, szakemberek egyaránt megtalálják a problémáikra, kérdéseikre a választ.

Az Építésügyi Tudás Műhely segítség, hogy egyszerűen és gyorsan megtalálja a számára fontos információkat, ugyanakkor munkaeszköz, amely lehetőséget biztosít a szakembereknek a gyors és eredményes ismeretszerzésre.

Az Építésügyi Tudás Műhely mindenki számára megkülönböztetés nélküli feltételekkel, elektronikus úton, ingyenesen érhető el, egy könnyen kezelhető, egységes webes felülettel. Tudásával megnövelhető mind a mikro, kis- és középvállalkozások esélye is a piacon, mind a lakosság építési kedve, mert a vállalkozások és az állampolgárok egyszerűen tájékozódhatnak a tevékenységüket érintő témákról. Célja olyan, a legszélesebb körű és a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő, az építésügy szerteágazó spektrumát átfogó, széleskörű szakmai tartalommal bíró, ingyenes szolgáltatás létrehozása, amely az építésüggyel bármely módon kapcsolatba kerülő vállalkozók, vállalkozások és a magánszemélyek számára magas szakmai színvonalon, elektronikus felületen

  • megbízható, teljes körű és értékű szakmai tudást képvisel,
  • könnyű hozzáférést, felhasználóbarát alkalmazást biztosít,
  • gyors, pontos adatot, információt, hírt

szolgáltat.

Küldetése felkészíteni, segíteni az embereket, munkájukat, és elültetni bennük a tudás iránti igény magját, mert mindenki saját felelőssége megszerezni azt a tudást, amire szüksége lehet.

A TERC Kft. elérhetőségei

1149 Budapest, Pillangó park 9.
www.terc.hu
Telefon: 222-2404, 222-2403, 222-2402
Telefax: 222-2405
E-mail: terc@terc.hu


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem