Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Győri körút

2016/1-2. lapszám | Lantos Tivadar |  1534 |

Győri körút

Mustránk ez alkalommal Győrben folytatódott, itt kerestük fel az általunk előre kiválasztott négy épületgépész szaküzletet. Ez alkalommal ismét jól vizsgáztak a kereskedések, éppen ezért nem volt könnyű a megfelelő sorrendet meghatározni.

Sikeres szépítés

Látogatásunk elején a Merkapt Zrt. nagykereskedését kerestük fel a Fehérvári út 16. szám alatt. Nagy várakozással álltunk a látogatás előtt, hogy a Fiumei úti fiaskó után vajon a fiúk kiköszörülik-e a csorbát. Azt kell, hogy mondjuk, igen, megtették.

Mint mindig, most is a jól megszokott történetünkkel támadtunk; szeretnénk lecserélni az elavult nyílt égésterű kazánunkat korszerűbb, megbízhatóbb technológiára. A nagykereskedés csarnokában mindenki tette a dolgát, látszott, hogy sok a munka, zajlik az élet. Ennek ellenére tudtak ránk időt szakítani, és kellő tisztelettel fogadtak. Az előadott történetben világosan látták, értették a problémát, és szakszerűen vázolták a lehetőségeket számunkra. Sőt a gyorsabb ügymenet érdekében azonnal megkeresett az egyik eladó egy kivitelezőt, akit igyekezett meggyőzni, hogy vállalja el a kazáncserét. Nem akartak semmit sem erőltetni, elmondták, minek mi az ára. Annak ellenére, hogy nagykereskedésként végfelhasználók kiszolgálásával nem foglalkoznak, szívesen segítettek.

A teljes cikket csak előfizetőink olvashatják, bejelentkezés után.

Ha van előfizetése, .
Még nem előfizetőnk? Válasszon előfizetési konstrukcióink közül!

Előfizetés

Kereskedelem