Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

HKLKlímatechnika

Az LG új Mini VRF termékpaletta

2016/5. lapszám | támogatott cikk |  735 |

Az alábbi tartalom archív, 6 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Az LG új Mini VRF termékpaletta

A korábban LG Multi V Mini néven ismert és közkedvelt termékcsoport LG Multi V S néven, megújulva és kiszélesített teljesítménytartományban áll rendelkezésre a továbbiakban.

Kiemelkedő ár–érték arányát megőrizve tartalmazza az LG legutóbbi fejlesztéseit, melyek középpontjában az energiahatékonyság folyamatos növelése áll. Ilyen például az üzemmódfüggő, változó hőcserélő-járatszám a kültéri hőcserélőben, új, nagy teljesítményű folyadék utóhűtő, továbbfejlesztett inverteres kompresszor és ventilátormotor.

A MULTI V S kis helyigényével, alacsony tömegével szinte bárhol könnyen elhelyezhető; értékes, hasznos alapterületeket takaríthatunk meg vele. Az új, nagyobb teljesítményű és állítható nyomásemelésű kültéri ventilátornak köszönhetően a készülék akár gépházba is telepíthető, kifúvó légcsatorna-elemmel kiegészítve.

A készülékek 4-12 lóerős, (Qn.: 12–33 kW) tartományban elérthetők, amin belül, a 3 kisebb egység esetén választhatunk akár az egy- vagy háromfázisú kivitelek között is. Kompatibilisek az összes „nagy” VRF-re is köthető beltéri egységgel, a design-os Art Cool oldalfali egységektől akár a legiparibb kivitelű légcsatornázható egységig.

Mindezek mellett az összes lehetséges speciális alkalmazási feladattal is kompatibilis, úgymint ECO V DX hővisszanyerős szellőztető kiszolgálása, Hydro Kit-es alkalmazás (felületfűtés-hűtés + HMV előállítás), valamint DX kaloriferes légkezelők és DX kaloriferes légfüggöny kiszolgálása.

A gyakorlati alkalmazási területe a nagyobb családi házaktól a kisebb társasházakon keresztül a kereskedelmi és ipari szegmensig rendkívül széles. Egy Multi V S rendszer Hydro Kit és DX beltérik kombinációjával önállóan alkalmas egy-egy létesítmény teljes hűtésének, fűtésének és használati meleg vizének ellátására is. Kérje projekt árajánlatunkat hivatalos partnereinktől.


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem