Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

HKLLégtechnika

Testreszabott szolgáltatások a Lindabtól

2016/11. lapszám | támogatott cikk |  862 |

Figylem! Ez a cikk 6 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Testreszabott szolgáltatások a Lindabtól

A Lindab Kft. immár 25 éve a magyar építőipar egyik meghatározó szereplője, szolgáltatásait és termékeit e negyedszázados tapasztalat alapján alakította ki. Saját kiválasztó szoftverrel és tapasztalt műszaki támogatócsapattal rendelkezik, a gyors és hatékony kommunikációval időt takarít meg a tervező partnereinek. Elsődleges célja a gyors igényfelmérés alapján optimalizálni a lehetséges megoldásokat, majd a lehető legrövidebb határidővel megvalósítani a kívánt rendszermegoldásokat.

Standard megoldások Lindab garanciával

A maximális vevői elégedettség és a megbízhatóság érdekében megoldásaink megbízhatóságát gyakorlati tesztekkel és mérésekkel ellenőrizzük saját kutató-fejlesztő központunkban. Berendezéseink teljesítményét az európai és nemzetközi követelményeknek megfelelően olyan független, nemzetközi minősítőintézetek is alátámasztják, mint az Eurovent Certification.

Moduláris légkezelők – TopAir / TopAir Plus

A TopAir / TopAir Plus moduláris légkezelőink központi szellőztetéshez készültek, ezek a berendezések pedig minden alapfunkciót tartalmazhatnak: fűtés, hűtés, szűrés, nedvesítés, szárítás, hővisszanyerés és hangcsillapítás. A teljes légszállítási tartományban (1000-től 100 000 m3/h-ig) kiváló hő- és hangszigeteléssel, masszív vázszerkezettel és panelekkel, valamint egyedileg kiválasztható és méretezhető funkcionális elemekkel rendelkeznek. A TopAir Plus modell műszaki paraméterei (EN 1886 alapján); a hőhíd (TB2), a termikus szigetelés (T2), a készülékszivárgás (L1), a mechanikus stabilitás (D1) a legmagasabb követelményeket is kielégítik.

A kiemelkedő rugalmasság, ami a hővisszanyerő rendszerek széles választékának köszönhető, valamint a változtatható moduláris konstrukció és a számos összeépítési lehetőség bármilyen egyedi projektre megoldást nyújtanak. Az egységek rendelhetők bel- vagy kültéri telepítésre. Kiegészítő korrózióvédelemmel ellátott elemeinknek, a porszórt bevonat vagy a rozsdamentes anyag használata hosszabb élettartamot biztosít.

Az alapkivitel alkalmas lakossági szellőztetésre, köz-, illetve irodaépületek szellőztetésére, de elérhetők speciális változatok, úgymint higiénikus vagy uszodai légkezelők, robbanásbiztos kivitelek és különböző ipari alkalmazások is.

A légkezelők elláthatók szabályozórendszerrel teljesen automata működéshez, akár gyári beépítéssel vagy helyszínen szerelve.

A CompAir CF magas hatásfokú keresztáramú hővisszanyerővel (bypass funkcióval), és akár 93%-os hővisszanyerési hatásfokkal bír. A CompAir RW típusban forgódobos hővisszanyerő van beépítve, amely a 85%-os hatásfokot is eléri.

A felhasználóbarát plug&play kompakt egység elérhető 7 méretben, 500-tól 11 500 m3/h-ig, és ideális megoldást nyújt szűkterű lakossági objektumok vagy kis és közepes ideiglenes épületek energiahatékony szellőztetéséhez. Elérhető monoblokk vagy osztott változatban. Az alapmodell beltéri és kültéri beépítésre is alkalmas, és tartalmazza a hőcserélőt, a befúvó és elszívó ventilátort, F7 szűrőt a belépő és G4-et a kilépő oldalon. Plusz hűtő (vizes vagy Dx) vagy fűtő (vizes, elektromos vagy Dx) beépíthető az egységbe.

Az integrált automatikarendszerrel könnyű időzíteni a fűtési és a hűtési üzemeket, a PGD kijelző, távirányító és számos BMS kommunikációs protokollal való kompatibilitás gyors és egyszerű beüzemelést tesz lehetővé.

A címképen: kompakt kivitelű légkezelők, CompAir CF és CompAir RW

Lindab