Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Épületgépészet

Nők a VGF szakmában

2016/9. lapszám | támogatott cikk |  630 |

Az alábbi tartalom archív, 5 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Nők a VGF szakmában

Szeptember 30-ig tartó akciónkban azon hölgyek jelentkezését várjuk, akik szakképesítéssel rendelkeznek a víz, csatorna, gáz, fűtés, klíma, hűtéstechnika szakterületen, vagy kéményseprő szakmai végzettségük van.

A jelentkező hölgyek között kb. 50 000 Ft összértékben sorsolunk nyereményeket: három kéziszerszámot és egy egyéves VGF előfizetést. Akciónk végén, októberben egy fődíjat sorsolunk, amely egy 50 000 Ft értékű profi forrasztókészüléket és egy egyéves VGF előfizetést tartalmaz.

Kérjük a szakmabeli hölgyeket, hogy a nokaszakmaban@vgfszaklap.hu e-mail címen jelentkezzenek. Kérjük, írják meg, mennyi ideje, milyen szakterületen, milyen beosztásban dolgoznak, milyen szakképesítésük van. Írják meg elérhetőségeiket (név, cím, telefonszám, e-mail cím, ha van: honlap, Facebook-oldal stb.), hogy felvehessük velük a kapcsolatot. A nyereménysorsoláson való részvételhez (a szakképesítésen túl) csak annyit kérünk, hogy járuljanak hozzá nevük, foglalkozásuk és lakhelyük településnevének nyilvános közzétételéhez, továbbá egy személyes vagy telefonos interjú elkészítéséhez. Örömmel vesszük, ha fotót is küldenek magukról, vagy hozzájárulnak a fotózáshoz, de ez természetesen nem kötelező feltétel. Az akció eseményeit, a hölgyekkel készült interjúkat közzétesszük a honlapunkon, Facebook-oldalunkon és – szerkesztett formában – a VGF Szaklap hasábjain.

Honlap: www.vgfszaklap.hu/nokaszakmaban

A nyereményszerszámokat a ROTHENBERGER Szerszám és Gép Ker. Kft. ajánlotta fel. Köszönjük a támogatást.

Nők a szakmában


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem