Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Mediterrán élvezet

Avagy az ókori Róma modernizálva

2017/6. lapszám | VGF&HKL online |  624 |

Figylem! Ez a cikk 5 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Mediterrán élvezet

A 2017-es Construma Otthon Design Kiállításának keretében került sor 2017. április 6-án a Magyar Uszodatechnikai Egyesület és a Magyar Fürdőszövetség által közösen kiírt, sorrendben immár nyolcadik Év Medencéje Pályázat 2016 díjátadására. A magánmedencék kategóriában a Szavini Kft. által alkotott, „Kilátás” jeligéjű magánmedence lett az első. Csodáljuk meg!

A kültéri úszómedence Verőcén, a hegy tetején épült, ragyogó kilátással a Dunakanyarra. A megbízó igénye az volt, hogy a medence alkalmas legyen úszásra, de emellett legyen egy olyan része is, ahol kényelmesen le lehet ülni, és élvezni a panorámát. Külön elvárás volt, hogy a mediterrán jellegű házhoz stílusában a medence tökéletesen alkalmazkodjon, ezért a medence burkolata egy speciális dombornyomású, 2 mm vastag, PCV úszómedence-bélelőfólia lett, aminek színe teljesen megegyezik a ház mediterrán homlokzati megjelenésével.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés