Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Nem csak a Barlang!

2017/6. lapszám | VGF&HKL online |  492 |

Figylem! Ez a cikk 5 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Nem csak a Barlang!

Kicsit másfelé, de ugyanazon a területen kalandozva, a MUE megmérettetésén a Miskolctapolcai Strandfürdő a wellness létesítmények kategóriájában II. díjat nyert. A miskolciaknak – és számos turistának – a Barlangfürdő mellett immár a felújított – vagy inkább újjávarázsolt – strandfürdőben is minőségi élvezetben lehet részük.

Az egész évben üzemelő wellnessközpontban egy masszázs- és egy élménymedence működik. A masszázsmedence 32-33 °C-os, mélysége 1-1,4 méter, térfogata pedig 24 m3. Különleges élményt nyújt, ahogy a vendégek végiglépkednek a medence alján lévő, simára csiszolt köveken.

A cikk még 2 099 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés