Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Légtechnika

A SIG Air Handling-ről

2017/6. lapszám | támogatott cikk |  1020 |

Figylem! Ez a cikk 5 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

A SIG Air Handling-ről

A SIG Air Handling (előzőleg Air Trade Centre) az új és meglévő létesítmények lég- és klímatechnikai termékeinek (HVAC) meghatározó és egyben vezető beszállítójává vált az elmúlt évek során. Európa-szerte több mint 100 viszonteladó által nyújt professzionális támogatást ügyfelei számára.

A SIG teljes körű megoldást kínál a HVAC projektekhez a beruházók, a tervezők és a kivitelezők részére egyaránt. A termékpaletta lefedi a teljes lég- és hűtéstechnikai igényt, többek között szellőzőrácsok, légtechnikai szabályozó elemek, légcsatornák és idomok, flexibilis légcsatornák, légcsatorna-szerelési anyagok, tűz- és füstvédelmi eszközök, szigetelőanyagok, légszűrők, nagykonyhai elszívóernyők, ventilátorok, lakásszellőztetők, hővisszanyerős kompakt légkezelők, építőelemes (modulrendszerű) légkezelők, légfüggönyök, folyadékhűtők, hőszivattyúk, split klímák, párásító és páramentesítő berendezések, valamint egyéb a lég- és hűtéstechnikai rendszerekhez szüksége elemek szerepelnek a kínálatban.

Kereskedelem

A minőségi termékek széles palettájával a SIG számos leányvállalatának köszönhető helyi jelenléttel és kitűnő logisztikai háttérrel könnyen hozzáférhető és rugalmas szolgáltatásokat, valamint műszaki támogatást kínál ügyfelei részére, mindezt a legkorszerűbb, teljes körű elektronikus kereskedelmi felülettel, a megrendelések egyszerű lebonyolításával, gyors és megbízható szállítással, valamint tapasztalt és barátságos szakembereinkkel.

Projektek

Az SIG Air Handling napi szinten támogatja szakmailag a beruházókat, tervezőket, a kivitelezőket az elképzeléstől a megvalósításig, beleértve a termékek gyártását, kiszállítását és az átadás utáni karbantartást. A BIM számítógépes modellektől és a tervezéstől kezdődően, egészen a kiváló légminőséget biztosító megoldásokig az SIG a szakemberek megbízható partnere.

Szakmai tapasztalatukkal, saját merőlaborjukkal és szervizhátterükön keresztül állnak rendelkezésre az egyes rendszerek bemérése és vizsgálata esetén. Európa-szerte számos esetben az SIG Air Handling termékei kerültek beépítésre és rendszermegoldásai valósultak meg.

Szolgáltatás

A mindennapi professzionális kiszolgálás érdekében mérnöki hátteret és online áruházat biztosít a SIG partnerei részére. Ezen felül saját szervizcsapattal is állnak rendelkezésre, a berendezések üzembehelyezésétől a rendszeres karbantartások elvégzéséig.

Egyészséges levegőt minden háztartásba!

Az „Improving Air Because We Care” mottó jegyében az SIG Air Handling üzletág célul tűzte ki azon komplex, energiahatékony rendszerek fejlesztését, amelyek által jobb levegőminőség érhető el. Beruházókkal, építészekkel, épületgépész tervezőkkel és kivitelezőkkel karöltve az SIG Air Handling lég- és klímatechnikai rendszerei friss és egészséges levegőt garantálnak minden ember számára, legyen szó munka- vagy lakóhelyről, vagy szabadidős tevékenység helyszínéről. Ennek elérése érdekében szakértő munkatársaik egyebek mellett három dologra különösen nagy figyelmet fordítanak: hőtermelő és légszállító berendezések, légtechnikai hálózat és elemei, valamint befúvó és elszívó elemek.

Szakértői tanácsadói tevékenységük és projekttámogató szolgáltatásunk mellett ügyfeleik a több mint 15 000 cikket számláló széles és egyedi termékpalettája miatt választják a SIG-et. Termékeik nagykereskedői hálózatukon és felhasználóbarát webáruházukon keresztül érhetők el.

Saját márkanév és társadalmi felelősségvállalás

Az összeurópai vállalat a szolgáltatásai és projektmegoldásai, valamint gyártói és szervizszolgáltató tevékenységük eredményeképpen folyamatosan növekszik. Mindemellett a közelmúltban bemutatták saját márkájukat, a CAIROX-ot. A Cairox átfogó termékkínálatát és eszközeit alapos átgondolás után állították össze, hogy megfeleljenek a lakóépületek, irodák, kórházak, iskolák és számos más területen való felhasználás által támasztott piaci igényeknek. Szigorú belső minőségellenőrzés mellett fejlesztik termékeiket, bővítik szervizszolgáltatásukat, és fókuszálnak arra, hogy mihamarabb eljuttassák az árut ügyfeleik részére.

A társadalmi felelősségvállalás terén az SIG Air Handling több  platformon is közreműködik, például mint az EVIA (Európai Szellőztetőipari Szövetség) és EFA (Európai Asztmás és Allergiás Betegek Szervezeteinek Szövetsége, Magyarországon ABOSZ)  tagjaként. A cég kiemelt célja felhívni a figyelmet a belső levegő minőségének fontosságára, valamint az Európai Uniót ösztönözni a megfelelő intézkedések meghozatalára, mert mindenki megérdemli az egészséges levegőt!