VGF&HKL szaklap

Vízellátás

Minőségi és megbízható szivattyúk otthonába

2017/5. lapszám | támogatott cikk |  564 | |

Minőségi és megbízható szivattyúk otthonába

A Grundfos családi házak alkalmazásaihoz kifejlesztett termékköre minden igényt lefed. Legyen szó akár vízellátásról, víztelenítésről vagy szennyvízkezelésről, minőségi szivattyúink a megbízható és hosszú élettartamú, zavartalan működést garantálják önnek.

Sololift2: házi szennyvízátemelők

A Sololift2 szivattyúk megbízható és biztonságos módon juttatják a szennyvizet a csatornába a vizes helyiség berendezéseiből. A nagy teljesítményű motor, a professzionális örlőszerkezet, az új kialakítás minden helyzetben tiszta megoldást jelent. A motort úgy alakították ki, hogy az egészben, a tartály megbontása nélkül kivehető – ezzel időt spórol és egyszerűbbé válik a szerelés. Mostantól nem jelent problémát egy vizes helyiség, egy konyha utólagos kialakítása a családi házban.

Előtte

Utána

SQ/SQE: 3” búvárszivattyúk

A szivattyú kompakt felépítése számtalan alkalmazási lehetőséget kínál a házi vízellátás, öntözés és a kisebb gazdaságok vízigényeinek ellátására. A berendezés tartalmazza a szárazonfutás elleni védelmet csakúgy, mint az áramingadozás és a túlterhelés elleni védelmet is. Az SQE szivattyú alkalmas állandó vízszint tartására a kútban. A szivattyú igénytől függő kábelhosszal szerelhető. PM1/PM2 nyomásfüggő vezérlőegységgel együtt a szivattyú automatikus üzemeltetésére.

Újdonság: SCALA2 kompakt nyomásfokozó

A SCALA2 egy kisméretű és csendes, kompakt nyomásfokozó szivattyú, amely tökéletes víznyomást biztosít minden csapnál, minden időben. A SCALA2 egy teljesen integrált víznyomást fokozó megoldás, amely könnyen telepíthető. Elég kis méretű ahhoz, hogy elférjen a konyhaszekrényben, és automatikusan reagál a hozzáfolyási nyomásra és a házban a vízfogyasztásra egyaránt. Működési zajszintje megegyezik egy modern mosogatógép zajszintjével.

SCALA2 kompakt nyomásfokozó

JP: jet szivattyúk

Az önfelszívó szivattyú hordozható és fixen telepített berendezésként is alkalmazható házak, kertek, telkek vízellátására. Felszerelhető Presscontrol vezérlővel, amely gondoskodik a szivattyú automatikus nyomásfüggő vezérléséről, és egyben szárazonfutás elleni védelmet is biztosít.

Unilift KP/CC: víztelenítés

A max. 10 mm szemcseátmérőjű szennyezett víz eltávolítására alkalmas szivattyúk pincék, alagsori helyiségek víztelenítésében nyújtanak segítséget. Az Unilift CC kompozit szivattyúházas, az Unilift KP rozsdamentes acél kivitelű. A hűtőburkolat lehetővé teszi a berendezés vízszint feletti tartós használatát is. A szűrőtalp levételét követően alacsony, akár 3 mm-es leszívási szint is elérhető.

Címkép: Unilift KP szivattyú

www.grundfos.hu

GrundfosSzivattyú


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem