Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Épületgépészet

Geberit Volex

Minőség a mindennapokra

2018/9. lapszám | támogatott cikk |  9092 |

Figylem! Ez a cikk 6 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Geberit Volex

A Geberit Volexszel egy átgondolt, jó minőségű, több- vagy egyrétegű csőrendszert ajánlunk a figyelmébe. Minden fontosabb felhasználási területen alkalmazható, és az ára megfizethető. Minden egyben: csővezetéki rendszer meleg és hideg vízhez, radiátoros és padlófűtéshez, mindez Geberit minőségben, amelyet már oly sok szerelő elismert.

A Geberit Volex csövek egyrétegű és többrétegű kivitelben is kaphatók. A többrétegű csőrendszer fő felhasználási területe az ivóvíz és a radiátoros fűtés, az egyrétegű csőrendszert főleg padlófűtésre használják. Ettől függetlenül mindkét csőrendszer alkalmazható mindezen területekre.

Fehér színének és diszkrét megjelenésű présidomainak köszönhetően tökéletes falon kívüli szereléshez is.

Nagymértékű rugalmasság jellemzi minden alkalmazás során, többrétegű csöveknél 16–63 mm közötti, PE–RT egyrétegű csöveknél pedig 16–20 mm közötti átmérőben, idomok és kiegészítő elemek széles körű választéka kapható.

A Geberit testre szabott préspofákat is kínál, amelyek nem igényelnek karbantartást az élettartamuk egyetlen szakaszában sem. Ez csökkenti a szervizköltségeket és a szerszám mindig rendelkezésre áll. Mindemellett a Geberit Volex idomok a piacon található présszerszámok többségével préselhetőek (U/TH-profil).

Csővezetéki rendszerünk része egy különleges, betolási mélységet jelző grilamid gyűrű. A masszív, átlátszó gyűrű lehetővé teszi minden irányból a megfelelő betolási mélység ellenőrzését a préselés megkezdése előtt. A grilamid gyűrű segíti préselés előtt a szerszám megfelelő helyre való pontos elhelyezését is.

A grilamid gyűrű segíti a helyes préselést

Minden préskötést két O-gyűrű szavatol. A gondosan megtervezett tömítéskialakításnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a kötés szivárgásmentes, ha a préselést helyesen végezte el. Amennyiben Geberit préspofákat használ, amelyek testre szabott kontúrral rendelkeznek, egy lépéssel még közelebb kerül a biztonságos kötéshez.

A többrétegű csövek egyesítik a fémcsövek szilárdságát a műanyag csövek kis súlyával és rugalmasságával. A Geberit Volex többrétegű csövek masszívak, a nyomással szembeni ellenálló képességük pedig meghaladja a 15 bar standard értéket.

360°-os rálátás a hibátlan csőkötéshez

További információ a Volexről itt található: www.geberit.hu/volex

FelületfűtésGeberitGyártóPadlófűtés