Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

HKLKlímatechnika

Magyar Brands díj a Polar klímamárkának

2019/4. lapszám | támogatott cikk |  705 |

Magyar Brands díj a Polar klímamárkának

A Polar klímamárka az elmúlt évek értékesítési sikerei mellett egy másik, igen komoly eredményt ért el 2018-ban, melyre mindannyian – akik részt vettünk a márka megteremtésében – nagyon büszkék vagyunk. A Polar klíma 2018-ban elnyerte a Magyar Brands Innovatív Márka díjat.

A Magyar Brands program kilencedik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a vevők számára, hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje. A Magyar Brands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy létrejöttében/alapításában magyarok vettek részt. A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex, amely számszerűsíthető kritériumok alapján történik. Mindezt egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Ebben a megmérettetésben lett eredményes az az innovatív gondolkodás, ahogy a Polar márka létrehozása, magyarországi megjelenése, magas színvonalú műszaki paramétereinek megteremtése megtörtént.

Szeretnénk köszönetet mondani azon partnereinknek, akik a kezdetektől bizalmat szavaztak ennek a projektnek, és velünk voltak azon az úton, ami a díj elnyeréséhez vezetett. A Polar az egyetlen klímamárka, amely Magyar Brands elismerésben részesült.

Bízunk abban, hogy azon szakemberek, akik még nem találkoztak Polar termékeinkkel, az elismerés hatására kíváncsian, érdeklődve fordulnak hozzánk.Javasoljuk, hogy ismerjék meg bátran azokat az előnyöket, amelyeket a Polar termékek műszakilag, kereskedelmileg nyújthatnak.Néhány példa arra, hogy ezt az innovatív gondolkodást milyen műszaki különlegességek testesítik meg a Polar termékkínálatában:

  • Splitkílmák teljes körű WIFItávoli vezérléssel alapfelszereltségben.
  • Levegő-víz hőszivattyúk komplett szolár és medencefűtés-vezérléssel alapfelszereltségben.
  • Hővisszanyerős, hőszivattyús folyadékhűtők 100% hővisszanyeréssel, teljes évifűtőüzemmel.
  • Fűtési üzemű splitklímák -22 °C külső hőmérsékletig kiterjesztett működési tartománnyal.
  • Jégpályahűtési opció moduláris hőszivattyús moduláris folyadékhűtőinkhez.

Ez azonban csak egy része azoknak az innovációknak, melyek segítettek a díj elnyerésében.

A márka megteremtése mögött a márkát építő cégcsoport 25 éves valós, terepi tapasztalat állt hadrendbe. Ennek köszönhetően a szinte kötelezően kiírandó, „a termék országos szervizhálózattal rendelkezik” címke helyett a Polar termékek mögött valós megoldásszerviz áll.

Ez azt jelenti, hogy egy műszaki kérdés vagy probléma esetén nem szigorúan a termékdobozon belüli alkatrészek javítására koncentrál szervizszolgáltatásunk.

A sokat látott kivitelező múlt segítségével a Polar termékek rendszerben betöltött szerepét vizsgálva nyújtunk szervizszolgáltatást és támogatástvevőink részére.

Ez az az innováció, amit ma a magyar klímapiacon – a tapasztalatok széleskörűségét is figyelembe véve – kizárólag a Polar márka és a mögötte álló cégcsoport képes nyújtani.

És ez az a paraméter, amelyet különlegesen magasra értékeltek a díj odaítélésében közreműködők.

Ismerje meg Ön is az Innovatív MagyarBrands díjjal kitüntetett Polar márka termékeit, és legyen partnerünk!

Elérhetőségeink:
www.polarklima.huCím: 1046 Budapest, Tél utca 3–7.
Telefon: 06 (1) 272 1740


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem