Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

HKL

Lindab komplett megoldások

2019/11. lapszám | támogatott cikk |  387 |

Lindab komplett megoldások

A Lindab széles termékskálájával innovatív megoldásokat nyújt bármely kereskedelmi vagy ipari épületbe.

Ipari épületek

Ipari épületekben energiatudatos megoldást kínál a moduláris légkezelőnk által megtáplált Lindab Safe kör keresztmetszetű, nagy légtömörségű szellőztető rendszer. Manapság különösen fontos az energiatudatosság mellett a gyors helyszíni szerelés, melyet a kör keresztmetszetű rendszerek biztosítanak. Ipari csarnokokban kiválóan alkalmazhatók akár az elárasztásos, akár a rotációs befúvóink a szellőztető rendszer nyomvonalától, illetve elhelyezési lehetőségektől függően.

Szállodák

Szállodai szobákban kis hőterhelés jelentkezik, amely nagyon jól kezelhető hőszivattyúval kombinált klímagerendával. Munio márkanévvel mutattuk be az oldalfalba építhető ún. hotelszoba megoldásunk. Aktív klímagerendánk a legkisebb méretben a legnagyobb teljesítményt éri el.

Lakóépületek

Életünk nagyobb részét lakóépületben töltjük, legyen az családi ház vagy társasház. Az egészséges, friss levegő biztosításához kitűnő megoldást jelent a hővisszanyerős kompakt légkezelővel működő szellőztetés. Legyen szó födémbe vagy tetőtérbe építhető nyomvonalról, a Lindab mindkét esetben kínál megoldást. InDomo és Lindab Safe rendszerünk, illetve keresztáramú vagy forgódobos kompakt légkezelőink friss levegőt szállítanak otthonába dekor légszelepeken keresztül.

Irodaépületek

Életünk másik felét általában irodaépületben, munkahelyen töltjük, ezért itt is nagyon fontos, hogy friss, huzatmentes beltéri környezet vegyen körül. Energiatudatos, minősített épületek építésénél gyakran választanak klímagerendás rendszert. A korszerű épületekben jelentősen alacsonyabb a külső hőterhelésből adódó (transzmisszió, benapozás), illetve az egy főre eső belső hőterhelés is (pl. számítógép, világítás). Kitűnő megoldás irodai alkalmazás esetén a JetCone szabadalmunkkal ellátott Premum és Premax típusú aktív klímagerenda, melyek már itthon is számos irodaépületben üzemelnek.

Sportlétesítmények

A sport, életünk része akár aktív módon, akár passzívan. A sportlétesítmények nemcsak a sportolóknak kell, hogy nyújtsanak megfelelő komfortot, hanem a nézőtéren ülő szurkolóknak is. Az elmúlt években számos kisebb és nagyobb sportlétesítményben telepítettek Lindab légtechnikai rendszereket. A standard vagy uszodai légkezelőtől a Lindab Safe légcsatorna-hálózaton át a befúvókig. Rotációs befúvóink és vetőfúvókáink az ország több sportcsarnokában megtalálhatók.

Kórházak, egészségügy

A Lindabnál széles termékválasztékkal és sokéves műszaki tapasztalattal rendelkezünk a tisztatéri megoldások terén. Termékeink minden, magas higiéniai követelményeket támasztó helyiségtípushoz biztosítják a megfelelő paramétereket. Az elmúlt évtizedekben sikeresen szállítottunk komplex kórházi megoldásokat mind műtő, mind intenzívellátó, mind pedig kiegészítő egészségügyi helyiségek légellátásához. Emellett tisztatéri alkalmazásokat készítettünk gyógyszergyári, mikroelektronikai, élelmiszeripari ügyfeleink, valamint nukleáris erőművek számára is.

Lindab


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem