Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

FűtéstechnikaMéréstechnika

Füstgázelemzés modern technológiával

2019/9. lapszám | Arnóczki Szabolcs |  7155 |

Füstgázelemzés modern technológiával

A technológia folyamatos fejlődésével életünk és lakókörnyezetünk egyre nagyobb részét tölti ki a digitális technológia, legyen szó okostelefonnal vezérelhető világításról, okos háztartási és szórakoztató berendezésekről vagy épületgépészeti rendszerekről. Ez a tüzeléstechnika területén sincs másképp.

Az egyre korszerűbb fűtéstechnikai rendszerek egyre kifinomultabb elektronikával vannak ellátva, így nemcsak azok vezérlése, de hatásfoka is folyamatosan javul. Ugyanakkor azt is figyelembe kell venni, hogy nem mindenki rendelkezik a legkorszerűbb kazánokkal, valamint kazántól függetlenül az optimális teljesítmény és a gazdaságos üzemelés eléréséhez mindenképpen szükséges a megfelelő mérések elvégzése.

A cikk még 7 751 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés