Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Hírek

Grohe, Arco, Weishaupt, Stiebel Eltron, Grundfos

Decemberi hírek

2020/12. lapszám | VGF&HKL online |  461 |

Grohe, Arco, Weishaupt, Stiebel Eltron, Grundfos

Megérkezett a GROHE Rapid SLX, Újdonság az ARCO-tól, pontosság nélkül nincs megbízhatóság, STIEBEL ELTRON decentralizált szellőztetőberendezés, Elsimerés a Grundfos South East-nek.

Megérkezett a GROHE Rapid SLX

Az egyedülálló, integrált öblítésvezérlőjével a Rapid SLX vízátfolyásának sebessége könnyedén állítható. Ezzel a Rapid SLX tökéletesen illeszkedik a piacra érkező, peremmentes vécékerámia-elemek egyre bővülő választékához. A Rapid SLX integrált elektromos csatlakozóval rendelkezik. A bidés vécékhez kialakított vízcsatlakozás szintén alapkivitel. Ez az exkluzív funkció lehetővé teszi az intelligens elektromosvécé-funkciók egyszerű, „plug-and-play” jellegű telepítését, és alkalmas bármilyen bidés vécé, például a GROHE Sensia Arena telepítésére. A Rapid SLX telepítődobozához, már alapkivitelben is könnyű hozzáférést biztosító ajtó tartozik. Felszerelés utáni változtatások esetén, legyen szó az elektromos- és vízcsatlakozások korszerűsítéséről vagy sztenderd kerámia vécécsészéről bidés vécére váltásról, a Rapid SLX új U alakú keresztrúdja a korábbinál több helyet biztosít a szereléshez.

Újdonság az ARCO-tól

Az ARCO spanyol szerelvénygyártó családi vállalat piacra dobta „STOP” családba tartozó , VITAQ-System vízkőmentes visszacsapó szelepét, mely univerzális megoldás hidroforos, HMV cirkulációs és fűtéstechnikai felhasználásokra egyaránt. A saját fejlesztések eredményeképp kifejlesztett zöld színű ipari „vízkőmentes” teflonos műanyagból készült dugattyú működés közben nem kelt zajokat, és nem árt neki a kemény víz, sem pedig a homokos kútvíz. A szelepeket max. 16 barig, és max. 85 °C-ig javasoljuk igénybe venni. Akár 200 000 nyomásütést is elviselő polimer dugattyú kifinomult tömítésbefogó mechanizmusa is saját szabadalommal védett. A sokszögletű forma könnyebb szerelhetőséget biztosít, elérhető ½”-tól 2½”-ig BB kivitelben. A megnövelt áteresztőképesség és a lágy inox zárórugó miatt pedig zajmentesen és energiatakarékosan működnek. Javasoljuk továbbá HMV cirkulációs hálózatokhoz is, mivel különösen kis ellenállásúak. A szelep belső alkatrészei glikolállók, így hőszivattyús rendszerekben is felhasználhatók.

Pontosság nélkül nincs megbízhatóság!

A Weishaupt Hőtechnikai Kft. okosórával ajándékozza meg Önt, amennyiben az akció időtartama alatt az alábbi termékek valamelyikét megvásárolja:

  • WTC fali kondenzációs gázkazán
  • WTC álló kondenzációs gázkazán
  • WWP Split hőszivattyú
  • WWP Biblock hőszivattyú.

Az akció 2020. október 1. és 2020. december 31. között tart, vagy az okosórák készletének erejéig. Ahány terméket vásárol, annyi okosórát kap ajándékba.

STIEBEL ELTRON decentralizált szellőztetőberendezés

Hővisszanyeréssel működő egyhelyiséges szellőztető berendezés lakások, családi házak, továbbá kisebb kereskedelmi létesítmények szellőztetéséhez. Modern dizájn, különálló kezelőegységgel, akár szélnek kitett helyeken is használható, ellennyomásstabil és hosszú élettartamú axiál ventilátorral. Hatékony alumínium hőcserélő és esőverés ellen védő, fehér színű nemesacél külső takaróelem is részét képezi a decentralizált szellőztető berendezésnek. A könnyedén leszerelhető ventilátoregység biztosítja az egyszerű és gyors szűrőcserét. Minimális építési munkák mellett beépíthető kör vagy négyzetes faláttörésbe is, az elektromos csatlakozás könnyen hozzáférhető. Tudjon meg többet a készülékhez rendelhető vezérlésekről és szűrőkről a www.stiebel-eltron.hu oldalon.

Elsimerés a Grundfos South East-nek

A Grundfos South East Europe Kft. kapta a Távhőszolgáltatásért Nívódíjat 2020-ban. Az elismerést a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége Elnöksége nevében Váci Gergely Viktor, a MATÁSZSZ operatív vezetője adta át Erdei Istvánnak, a Grundfos Épületgépész üzletág Értékesítési igazgatójának. – A Távhőszolgáltatásért Nívódíjat azért alapítottuk, hogy nagyobb figyelmet kaphassanak az olyan, távhőszektorhoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások, amelyek kiérdemelték a távhőszolgáltató vállalatok elismerését, az alábbi tulajdonságaikért: korszerűek; kiváló műszaki megoldásokat alkalmaznak; gazdaságosak; környezetkímélők és energiahatékonyságot támogatók; kiemelkedő minőségűek; működésük hosszú távon is megbízható – olvasható a MATÁSZSZ honlapján. A Grundfos cégcsoportnál mindig is a minőség és a megbízhatóság állt a termékfejlesztések középpontjában, melyet modern korunk kiegészített az energiahatékony megoldások, és az innovatív, digitális szolgáltatások mind szélesebb körben való használatával – melyben szintén vezető szerepet tölt be a Grundfos. – Mindezek, és a több éves szoros együttműködés vezetett ahhoz, hogy a díjat idén nekünk ítélték – mondta Erdei István. Gratulálunk!

ARCOGrundfosWeishaupt


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem