VGF&HKL szaklap

HKL

Airvance Group

Egy lépéssel előre

2020. július 3. | támogatott cikk |  54 | |

Airvance Group

A France Air Group és az SIG csoport Air Handling divízióinak összeolvadásával 2020 februárjában alakult meg az Airvance Group. A társaság célja, hogy szakértelmével segítséget nyújtson az épületek beltéri légminőségének kezelésében.

Az Airvance Group vezető szerepet tölt be a légtechnikai ágazatban. Az Európában régóta jelen lévő két vállalat összeolvadása és különböző kultúrája a lehető legjobb kombináció egy új csoport felépítéséhez – jelentette ki Laurent Dolbeau, az Airvance Group vezérigazgatója. Mint mondta, a csoport neve a légtechnikai iparra utal, emellett az „advance” (haladni) ige is megbújik benne játékosan. Ez hangsúlyozza a csoport azon törekvését, hogy a szakértelem által fejlődjön tovább. Az Airvance Group logóját a légtechnikai iparág inspirálta: a két stilizált szárny a levegő áramlását jelképezi, a színek árnyékolása (a piros a meleget, a kék a hideget szimbolizálja) és átmenete a légkezelésre utal, és kifejezi a komfortot és a jó levegőminőséget – tette hozzá a vezérigazgató.

Címkép: az Airvance Group igazgatótanácsának tagjai.
Balról jobbra: Bruno Vilaseca (nemzetközi régiós igazgató, Észak-Európa), Jean Philippe Moisson (beszerzési és műszaki igazgató), Annie Bouvier (HR igazgató), Guy Arzelier (értékesítési igazgató – Franciaország), Laurent Dolbeau (vezérigazgató), Olivier Davoine (ügyfélszolgálati és IT igazgató), Frédéric Bruyère (marketing igazgató), Maxime Riviere (pénzügyi igazgató) és Pascal Halimi (nemzetközi régiós igazgató – Dél-Európa).

Az Airvance Group 14 országban van jelen. Leányvállalatai Ausztriában, Belgiumban, Bulgáriában, Csehországban, Franciaországban, Németországon, Magyarországon, Hollandiában, Portugáliában, Romániában, Szlovákiában, Svájcban, az Egyesült Királyságban, továbbá Angolában működnek. Az Airvance Group további országokban helyi viszonteladókon keresztül értékesíti termékeit.

Az Airvance Group a France AIR, CAIROX, SAFTAIR és SUFIX termékeket gyártja és forgalmazza, légminőségi és légtechnikai megoldásokat kínál a kényelmesebb és biztonságosabb otthonokért. A termékpaletta lefedi a teljes légtechnikai és tűzvédelmi igényeket a szellőzéstől, az energia-visszanyeréstől, légkezelőktől, szellőzőrácsoktól kezdve egészen a tűzvédelmi, légszűrési, légfűtési és léghűtési, valamint hőszigetelési termékekig. A csoport elsősorban közintézményekben, nagyüzemi konyhákban, kórházakban, az ipari és a lakossági piacon végzi tevékenységét.

Airvance Group főbb adatai

  • Összforgalom: 530 M euró 2019-ben
  • Dolgozók száma: 1950 fő
  • Éves projektek száma: 150 000 db
  • Termékcikkek száma: 45 000 db

Az Airvance Group-ot az igazgatótanács irányítja, ennek tagjai határozzák és valósítják meg a vállalati stratégiákat a cégcsoport felügyelő bizottságának iránymutatásai szerint. Az igazgatótanács 10 főből áll, beleértve Laurent Dolbeau-t is, aki arra törekszik, hogy a Group a birtokában lévő szakértelemmel, szaktudással a növekedés érdekében új piacokon jelenjen meg.

A magyar leány

Az Airvance Group magyarországi leányvállalata a CAIROX Hungary Kft. A társaság 1999 óta van jelen a piacon. Az elmúlt több mint 20 évben a cég jelentős fejlődésen esett át, és 2020-ra a lég-, és szellőzéstechnikai piac egyik vezető szereplőjévé nőtte ki magát, köszönhetően munkatársai szaktudásának, szolgáltatásai színvonalának és a termékek magas minőségének.

CAIROX Hungary Kft.
2040 Budaörs, Gyár utca 2.
Tel: + 36 23 444 133
e-mail: info@cairox.hu
weboldal: www.cairox.hu


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem