Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Hírek

Viega, Bosch, REHAU, RAVAK, GMBSZ

Júniusi hírek

2020/6. lapszám | VGF&HKL online |  1665 |

Viega, Bosch, REHAU, RAVAK, GMBSZ

Zuhanylefolyó a Viega-tól, kazán internetkapcsolattal a Bosch-tól, szakmai képzések a REHAU-tól, kerámiamosdók a RAVAK-tól, GMBSZ 2020 e-book.

Viega Advantix Cleviva zuhanylefolyó

A fürdőszoba egy olyan helyiség, ahol az ember jól érezheti magát. Épp ezért a felhasználói igények magasak: az egyedi dizájn és a kialakítás szabadságának egyidejű összehangolása. A Viega Advantix Cleviva pontszerű vízelvezetésű zuhanylefolyó lehetővé teszi a tetszőleges kialakítást, az exkluzív dizájn mellett a könnyű tisztíthatósága pedig hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználók kedvence lehessen. Tisztán tartása egyszerűen egy törlőrongy segítségével történik. A rács pedig egy kézmozdulattal kivehető, szükség esetén a szifon és a szennyvízvezeték is egyszerűen tisztítható.

A zuhanyfolyóka fejlesztésénél a szerelőkre is gondoltunk, mert a folyóka könnyen beépíthető, a padlón központosan, szabadon vagy közvetlenül a falnál is elhelyezhető, korlátlanul vágható, így a helyszíni adottságokhoz remekül hozzáigazítható. A végeken a sima felület nem szab határt annak sem, hogy akár egymás mellett folytatólagosan több folyókaprofil kerüljön beépítésre. Látogasson el a viega.hu/cleviva oldalra, ahol megismerheti a teljes termékportfóliót.

Internetkapcsolat a fűtéséhez

Már kapható az első internetkapcsolattal ellátott Bosch kazán, vezeték nélküli kulccsal. A Condens 2300i W eszközt könnyen és egyszerűen tudja csatlakoztatni az internethez. Ideális kombináció: vezeték nélküli RF vezérlő kulcs és intelligens vezérlő EasyControl CT 200 = Wi-Fi engedélyezése. Ez lehetővé teszi a fűtés kényelmes vezérlését a telefonon található alkalmazáson keresztül a világ bármely pontjáról.

Az okos radiátor szelepek segítségével a fűtést külön-külön is beállíthatja. Mi több: a Condens 2300i W és az intelligens vezérlő használatával rendszere elérheti a piacon páratlan A+ hatékonyságot is.

Szakmai képzések az építkezéseken

Kövesse online előadásinkat okoseszközén akár az építkezésről! 2019 év folyamán vezette be a REHAU a tervezőknek szóló online oktatást, kiemelten a TechCon tervező szoftver használatáról kezdő és haladó szinten.

Az elmúlt hetekben kivitelezőknek tartottunk sikeres online oktatást több előadóval két témában, Felületfűtés 2.0 és Higiénikus ívóvízhálózatok kialakítása címen. Gyakorlati megközelítésben került bemutatásra a RAUTHERM SPEED változatos fektetési módokat lehetővé tevő padlófűtés fektetési rendszermegoldása illetve a RE.GUARD, az okos vízőr, ami által a lakásban biztosított a csőtörés felismerése, a vízfogyasztás, a víznyomás ellenőrzése és a vízhőmérséklet higiéniai hatásának felügyelete.
Vegyen részt a REHAU WEBINAR – ONLINE AKADÉMIA ingyenes oktatásain!

Új kerámiamosdók a RAVAK-tól

A kiváló minőségű kerámiából készült RAVAK mosdók népszerűsége hosszú évek óta töretlen, az elégedett felhasználók pedig folyamatos inspirációt jelentenek a RAVAK tervezői számára. Ezúttal a lekerekített vonalak és könnyed stílus jellemezte UNI termékcsalád gazdagodott három aprólékosan kidolgozott, vékonyfalú mosdóval, és így megszületett a kategória SLIM sorozata.

A kecses formák harmóniáját megtestesítő új UNI SLIM mosdók letisztult vonalvezetését a kerámia alapanyagnak köszönhetjük, amely azon túl, hogy esztétikus mosdók készítését teszi lehetővé még számos előnyt rejt magában, ilyenek például a magas ellenállóképesség, az időtállóság és a könnyű tisztántarthatóság is. Mindezek tekintetében kijelenthetjük, hogy a RAVAK mosdó újdonságai az utolsó részletig átgondoltak, ezáltal nemcsak dizájn, hanem minőség és funkcionalitás tekintetében is az élen járnak, így tökéletesen illeszkednek a fürdőszobai enteriőrökbe, s mindezt teszik úgy, hogy megjelenésükkel felfrissítik szokványos környezetüket.

Megjelent a GMBSZ 2020 e-book

Töltse le a VGF&HKL kiadványát, és jöjjön képbe a gázipari szabályváltozásokkal kapcsolatban!

Összeszedtük és egy átfogó kiadványba szerkesztettük mindazt, amit a gázipar új szabályozásáról, a megváltozott műszaki és biztonsági előírásokról tudni lehet. Régi és új előfizetőink ajándékba kapják tőlünk ezt az e-bookot, amelyben nemcsak a vonatkozó három rendeletet közöljük, hanem a gyakorlati munkát meghatározó szakági műszaki előírásokat is. Szakértő szerzőnk, Blazsovszky László írása pedig átfogó képet ad arról, mit is jelentenek a változások. Ha nem akar keresgélni, különböző honlapokra kattintgatni, mégis mindent tudni szeretne az új szabályozási környezetről, töltse le kiadványunkat, amelyet megtalál a vgfszaklap.hu oldalon! Figyelem, a kiadvány csak az előfizetőink számára ingyenes!

BoschMBSZREHAU