Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

HKLKlímatechnika

Fan-coil termosztátok

Szinte minden lehetséges

2020/3. lapszám | támogatott cikk |  7251 |

Fan-coil termosztátok

A Polar méltán népszerű, szinte verhetetlen ár/érték arányú fan-coil berendezései nem nyújthatnának teljes rendszerkínálatot, ha a márka nem rendelkezne kitűnő fan-coil vezérlőkkel.

Majdnem lehetetlen olyan igényt támasztani, melyet valamely Polar fan-coil vezérlő ne tudna megoldani. Például minden típusban alkalmazhat négy- vagy kétcsöves rendszerhez, és az sem probléma, ha sík falra szerelés az igény. Arra is van válasz, ha elegáns, süllyesztett kivitel az elvárás, és megoldható a „bolondbiztos” kezelési mód is. A vezérléssel időzítések és energiatakarékos programok is futtathatók, a központi épületfelügyelet kérdésére pedig a beépített MOD-BUS funkciók adják meg a választ.

A kínálat:

Polar AF-0300A – a strabapíró mindenes

Ez a mechanikus termosztát a legegyszerűbb kezelőfelülettel rendelkezik. A hőmérséklet beállítása nagy, forgatható kezelőgombbal történik. Kikapcsolt hűtő-fűtő lehetőség üzemmódválasztáshoz. A ventilátor három beállítási fokozatban működik, a típus kialakítása pedig olyan, hogy 2 és 4 csöves bekötési mód is lehetséges.

Robusztus kivitele és rendkívüli kedvező árfekvése alapján egy igazi projekttermék!

Polar DFI-0300A – digitális megoldás egy analóg termoszát árfekvésében

Elegáns kivitelű fali vezérlő, mely sík felületre is felszerelhető, de egy szabványos fali villanyszerelési dobozt is eltakar. Rendelkezik heti időprogrammal, automata üzemmóddal és energiatakarékos beállításokkal. Természetesen beállítható, hogy 2 vagy 4 csöves fan-coilt üzemeltessen.

Különlegessége, hogy modbuskimenettel rendelkezik, így alkalmas épületfelügyeleti csatlakoztatásra. Mindez lehetővé teszi, hogy belső elektronikával nem rendelkező fan-coil egységek is gazdaságosan, mégis professzionális módon kapcsolódjanak épületfelügyelethez.

Polar DFI-0200A – ahol az elegancia és a magas szintű tudás találkozik

Egy luxust sugárzó fekete üvegfelület mögé rejtett érintő működésű remekmű. Pulzáló zöld levél az energiamegtakarítás funkciógombján. Elég, ha megközelíti az üvegfelületet a kezével, és az alvó kijelző azonnal életre kell – anélkül, hogy megérintené. Az automata és energiatakarékos funkciók, az időzített üzemmódok mind, mind része tudásának. Fagyvédelmi funkciója ideiglenes használatú épületekben válik hasznossá.

Ötszintű hozzáférés-korlátozása az avatatlan beavatkozás problémáit előzi meg. A 2 és 4 csöves üzemmód, a modbuskapcsolat természetesen része a felszereltségnek.

Gyártó és forgalmazó: COOL Airconditional Kft.
Bemutatóterem: 1047 Budapest, Tél utca 3–7.
Tel.: +36 1 272 1740

Fan coil


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem