Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Épületgépészet

Biztonság érintésmentesen

2020/10. lapszám | VGF&HKL online |  7695 |

Biztonság érintésmentesen

Nem kizárólag a járványhelyzet miatt kerültek előtérbe az érintésmentes felhasználást biztosító eszközök az épületgépészetben, de kétségtelen, hogy elterjedésüket nagyban segíti a higiéniás szempontok hangsúlyosabbá válása az épületek, közösségi terek üzemeltetésében. Júniusi lapszámunkban már foglalkoztunk az infrás csaptelepekkel, most a hasonló elven működő fertőtlenítőszer-adagolókról ejtünk néhány szót.

Hogy az érintésmentes kézfertőtlenítési megoldásoknak milyen fontos szerepük van a nagy forgalmú közösségi helyiségekben, arra talán nem szükséges túl sok szót pazarolni. A fertőzést, megbetegedést okozó mikrobák a tárgyak, kilincsek, egyéb eszközök felületein sokáig élet- és fertőzőképesek tudnak maradni, ezért törekedni kell arra, hogy olyan berendezéseket használjunk, amelyek kézérintés nélkül, automatikusan, szenzorosan működnek.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

EgészségKoronavírus