Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

HKLKlímatechnika

A klímapiac új szereplője

AUX klímák a Rotovilltól

2021/4. lapszám | támogatott cikk |  1376 |

A klímapiac új szereplője

A pécsi székhelyű Rotovill Kft. 1993 óta segíti a szakemberek mindennapi munkáját. Ez idő alatt a vállalat az ország piacvezető háztartásigép-alkatrész nagykereskedőjévé, valamint széles termékportfóliójának köszönhetően a lakossági klímatechnika meghatározó szereplőjévé vált. A cég az idei évre egy hatalmas bejelentéssel is készült: piacra vezetik Magyarországon a világszerte méltán népszerű, megújult és megbízható AUX klímákat!

A Rotovill partnerei elsősorban viszonteladók, háztartásigép-, hűtő- és klímaszerelők, akik számára a vállalat hűtőgép- és klímatechnikai alkatrészeket és berendezéseket kínál. A Rotovill most történetének egy újabb mérföldkövéhez ért az AUX klímák bevezetésével.

A vállalat stabilitását a piacán kívül meghatározza a közel harmincéves szakmai tapasztalat, a kialakított cégstruktúra, a folyamatok, a jó csapat, de legfőképpen a partnereik elégedettsége. A kezdetektől fogva a megbízhatóság és a kiszámíthatóság azok az alapvető értékek, amelyek mentén a cég működik. Kiemelt fontosságú számukra, hogy csakis a legjobb minőségű termékeket forgalmazzák, ezért esett a választásuk az AUX márkára, melynek hivatalos magyarországi forgalmazójává vált a cég, megszerezve ezzel a világ egyik legnagyobb klímagyártójának teljes háttértámogatását. De mit is érdemes tudni az AUX-ról?

A pécsi székhelyű Rotovill Kft. 1993 óta segíti a szakemberek mindennapi munkáját.

Az 1986-ban alapított AUX Group fő tevékenysége a légkondicionáló berendezések, illetve egyéb háztartási készülékek gyártása. Az AUX a lakossági légkondicionáló iparág egyik legnagyobb szereplője a világon, valamint évek óta stabilan Kína TOP 500 vállalata közé tartozik. A légkondicionáló divízió tudatos és folyamatos megújulását, valamint a tartósan magas minőséget a Japánban létrehozott kutatás-fejlesztési központ segíti, amely szintén határozott érv volt a Rotovill számára a márka mellett.

A Rotovill kínálatában ezentúl az AUX RAC és CAC termékeinek széles portfoliója is rendelkezésre áll. A termékek a kiemelkedő minőség jellemző, így nem csoda, hogy a gyártó rendkívül hosszú jótállási időszakot vállal. A támogatást tovább erősíti, hogy a felmerülő alkatrész, szerelési anyag vagy szerszám igényeket a Rotovill Kft., mint az ország egyik legnagyobb és legrégebbi alkatrészforgalmazója azonnal, raktárról biztosítja.

A kivételes AUX klímákkal garantált a siker a hazai piacon is, hiszen a Rotovill céges filozófiájának megfelelően termékeik egyesítik a megbízhatóságot és a magas minőséget.

Tudjon meg többet a minőségi AUX klímákról a www.rotovill.hu weboldalon!

KereskedelemKlíma