Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Technológia

GROHE RAPID SLX

A jövő már a fürdőszobában van

2021/6. lapszám | támogatott cikk |  8087 |

GROHE RAPID SLX

A GROHE falsík mögötti WC-tartály-megoldása gyorsabb, erősebb, intelligensebb minden eddigi rendszernél. Ez megkönnyíti és okosabbá teszi nemcsak a szerelők, de a végfelhasználók életét is. Ezzel biztosítja, hogy a technológiai fejlődésnek semmi se álljon az útjába.

A GROHE mindig is a fejlődés elkötelezett híve volt. A márka 25 évvel ezelőtt lépett be a telepítési rendszerek üzletágába, és azóta is azon dolgozik, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek minden fogyasztói igényt kielégítenek, ráadásul úgy, hogy ez ne menjen az egyszerű szerelhetőség rovására. Ennek tökéletes példája a Rapid SLX, amely készen áll arra, hogy hozzáférést engedjen mindenhez, ami ma elérhető, valamint a jövő innovációihoz is.

Egyedülálló öblítőszelep

A RAPID SLX integrált öblítésvezérlőjének segítségével mindig könnyedén állítható a víz sebessége, így a rendszer tökéletesen illeszkedik a piacon egyre népszerűbbé váló peremmentes WC kerámiákhoz, ráadásul a teljesen állítható vezérlő nem igényel bontást, 100%-ban készen áll a jövőbeli telepítésre is.

Könnyű csatlakozás

A rendszer integrált elektromos csatlakozóval rendelkezik, sőt, a bidés WC-khez kialakított vízcsatlakozás is alapfelszereltsége a rendszernek, így az intelligens elektromos WC funkciókat egyszerűen „plug and play” megoldással lehet telepíteni, akár a későbbiekben is.

Közvetlen hozzáférés, bármikor

A Rapid SLX új telepítődobozához már alapkivitelben is könnyű hozzáférést biztosító ajtó tartozik, így ha a jövőben bármikor változtatni kell valamint, például az elektromos vagy vízcsatlakozások korszerűsítésekor, vagy ha a normális kerámia WC csészéről bidés WC-re vált a megrendelő, a Rapid SLX U alakú keresztrúdja minden eddiginél több helyet biztosít a szereléshez.

Nyomólapok széles választéka

Egy GROHE nyomólap több mint egy utolsó simítás. A Rapid SLX láthatatlan munkájának megkoronázását jelenti. A kétféle méret, a 3 különböző dizájn és a 12 különböző szín és kivitel a választás szabadságát nyújtja, ezzel lehetővé téve, hogy mindenki megtalálja az álmai fürdőszobájához leginkább illő árnyalatot.

www.grohe.hu

FürdőGroheSzerelvényekWC