Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

HKLKlímatechnika

Polar klíma – már nem csak fehérben

2021/5. lapszám | támogatott cikk |  182 |

Polar klíma – már nem csak fehérben

A Polar splitklíma-termékcsalád évek óta méltán népszerű a hazai igényekre szabott típusösszeállításaival, kiváló minőségével és versenyképes árával. A telepített darabszám növekedésével egyre többször találkozunk azzal, hogy mára már sokan várják el: a márka az egyes rétegigények részére is megfelelő kínálatot biztosítson.

Talán a legtöbbet hallott igény a dizájnklímák, a színes beltéri egységek tekintetében merült fel. Erre válaszként az ide évben a Polar bemutatja a Rainbow terméksorozatát. A sorozat 2021-ben két elegáns, színes beltéri egységgel debütál. A fekete színt különleges enteriőrrel rendelkező helységekbe javasoljuk, ahol a klíma színe is az eleganciát hivatott hangsúlyozni.

A sziklaszürke modell tág határokat biztosít a fantáziának, amikor a klímadizájn összhangját kell megteremteni a belső tér hangulatával. A dizájn mellett az új terméksorozat műszaki tartalmával is választ ad valamennyi, a splitklímákkal kapcsolatban leggyakrabban elhangzó igényekre.

Az energiahatékonysági követelményeknek A++ (hűtés) és A+ (fűtés) energiahatékonyság tényezővel felelnek meg a Polar Rainbow termékek. A 22 dB(A) legalacsonyabb zajszint (2,5 és 3,5 kW modell) akár hálószobai elhelyezést is lehetővé tesz. A –15 oC-tól induló fűtési üzem és a +53 oC-ig tartó hűtési üzem a legnagyobb időjárási szélsőségek esetén is üzembiztos működést garantál. A gyárilag beépített csepptálcafűtés pedig a téli üzem zavartalan, a kültéri egységek elfagyási problémáitól mentes működéséért felel.

A sorozat különlegessége a fagymentesen tartó fűtés, melynek segítségével ideiglenes használt épületek – például nyaralók – tarthatóak +8 oC belső hőmérsékleten. Ezzel megóvva a belső terek fagyveszélyes vezetékeit, berendezési tárgyait, növényeit az elfagyásból eredő károktól. A 3 dimenziós légmozgatás a luxusklímák extrája.

A WiFi természetesen alaptartozék, így a Rainbow klímák az okos otthonok oszlopos tagjai lehetnek. Az egészségre pedig a 3 lépcsős légtisztítás felügyel. A Katechin szűrő a baktériumok és a kellemetlen szagok lebontásáért felel. Az antibakteriális hatást erősíti az ezüst ion szűrő. A C-vitaminfilter pedig – ahogy a neve is utal rá C vitaminnal tölti fel a levegőt, mely erősíti az immunitást és egészségesen tartja a bőrt. A Rainbow sorozat 2021 májusától érhető el kereskedelmi forgalomban.

A Polar klímaberendezésekkel kapcsolatban keresse forgalmazó partnereinket, vagy vegye fel a kapcsolatot cégünkkel.

Gyártó és importőr:
Cool-Airconditional Kft.
1147 Budapest, Öv utca 187.
www.polarklima.hu

Klíma


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem