Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

HKLKlímatechnika

Polar split klímák

Jól skálázott termékkör

2021/10. lapszám | támogatott cikk |  4215 |

Polar split klímák

A Polar klímamárka deklarálta n a kelet-közép európa i vásárlói igényekhez igazodva alakítja ki termékkínálatát. E gondolat mentén mára egy széles körű, különböző vevői elvárásoknak megfelelő típusválaszték áll a márkát választók rendelkezésére.

Polar Lite:
Pont annyi, amennyi kell

A Lite sorozat azokat célozza, akik elsősorban hűtési igényekkel jelentkeznek. Számukra kínálunk egy kiváló gyártási minőségű, alapfunkciókat tartalmazó készüléket abszolút versenyképes árszínvonalon. A kedvező ár ellenére ez a sorozat is ugyanazzal a professzionális technikai és szervizháttérrel rendelkezik, mint a Polar márka valamennyi gyártmánya.

Polar Basic:
A mindennapok klímaberendezése

A Basic sorozat egy olyan klímamegoldás, amely észrevétlenül biztosítja a helyiség hűtését és fűtését, miközben gyári tartozéka a WiFi kapcsolat. Akik a beszerelés után teljesen el szeretnék felejteni a klímát, és csupán a magas komfort érzésére vágynak, tökéletes társra lelnek ebben a készülékben.

Polar X:
Még több extra

Ha az a cél, hogy kihozzunk egy klímából minden fontosat, amit a ma technológiája kínál, a Polar X, ami a falra kívánkozik. Csendes és energiatakarékos hűtés. Fűtés akár –22 °C külső hőmérsékletig, így önálló fűtésre is alkalmas. A beépített WiFi magától értetődik, és a többfokozatú levegőszűrés is alaptartozék. „Fagymentes helyiség” funkciója az ideiglenes használatú épületek elengedhetetlen üzemmódja, az „I-Feel” vezérlés pedig a pontos hőmérséklettartás garanciája.

Polar Rainbow:
Vigyünk színt az életbe

Persze ha a klímát a lakás díszének szeretnénk látni, annak sincs akadálya! Idén debütáló új sorozatunk kőszürke és ragyogó fekete színekben teszi elérhetővé a kellemes hőmérsékletet mind hűtésben, mind fűtésben. Valamennyi extra funkciót megtalálunk a hosszú listán és természetesen a WiFi kommunikáció is alaptartozék.

Polar Multi sorozat:
Többhelyiséges megoldások

2, 3, 4 és 5 beltéri üzemeltetésére alkalmas klímáink szinte minden, többhelyiséges klímaigényre helyes választ adnak. A PolarX oldalfali beltéri egységek mellett MICH sorozatú légcsatornás, MIAH kazettás álmennyezeti és az igazán különleges MIFH parapet beltérik is elérhetők, akár vegyes kombinációban is. A Polar Multi sorozat szintén nyújtja a teljes körű fűtési megoldás lehetőségét. Mindez az MIFH beltéri egység speciális fűtési befújás módjával egy igazán egyedülálló komfortmegoldást biztosít az Ön számára is.

Bátran állíthatjuk, hogy szinte bármely klímaigényre magas műszaki színvonalú, tartós megoldást találhat a Polar Split sorozat berendezései között.

Gyártó és forgalmazó: COOL Airconditional Kft.
Bemutatóterem: 1147 Budapest, Öv utca 187.
polarklima.hu

Klíma


Kérjük, szánjon pár pillanatot a cikk értékelésére. Visszajelzése segít a lap és a honlap javításában.

Hasznos volt az ön számára a cikk?

 Igen

 Nem