Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

HKLHűtéstechnikaMéréstechnika

Időhatékonyság

Így segíti a digitalizálás a hűtéstechnikai szakembereket

2022/4. lapszám | Horváth Anna |  390 |

Időhatékonyság

A hűtéstechnikai rendszerek szervize, karbantartása kellő precizitást igényel. Apró figyelmetlenség komoly károkat, költségeket okozhat – időben, energiában, anyagiakban -, ami mind az ügyfelet, mind pedig a szakembert is érinti. Az előírt precizitás azonban nem csak a hűtéstechnikai feladatok pontos elvégzését takarja, hanem a munkára fordított idő mértékére is vonatkozik. Érdemes tehát szemügyre venni, hogyan növelhető a hatékonyság, ami által még professzionálisabb szolgáltatás bizonyosságát nyújthatja a szakember.

A hűtéstechnikai feladatok során számos olyan pontatlansági tényező fordulhat elő, ami a kézi vagy manuális feladatvégzésből adódik. A hűtési paraméterek pontatlan beállítása alacsony hatásfok mellett magas energiaköltséget jelenthet, ami eredményeképpen az alkatrészek gyorsabban elhasználódnak.

A cikk még 5 959 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

HűtésMéréstechnika