Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Épületgépészet

Fémötvözet nélküli csatlakozások

2022/6. lapszám | Guba Roland |  4271 |

Fémötvözet nélküli csatlakozások

A csőszerelő rendszerek gyártása, telepítése és üzemeltetése terén egy teljesen innovatív műszaki megoldás jelent meg a piacon. A szabad rendszerkonfiguráció, az O-gyűrűs csatlakozások egyszerű kialakítása, a beépítési hibák kockázatának minimalizálása, a telepítés egyszerűsége, valamint a megbízhatóság, a problémamentes működés és a hosszú élettartam a fő tényezők, amelyek az új műszaki megoldását jellemzik.

Ez az új, teljeskörű műszaki megoldás a beltéri fűtés és kommunális vízszerelések területén a szerelők és tervezők sok éves tapasztalatán és gyakorlatán alapul. Ez egy olyan rendszer, amely egy szerkezetben egyesíti a berendezések piacán jelenleg elérhető különféle műszaki megoldások legfontosabb előnyeit. Ennek a kialakításnak az alapötlete a teljes megoldás szabad konfigurálásának lehetősége. A cső- és idomrendszer szabadon választható a tervező, szerelő vagy beruházó preferenciái és igényei szerint. A rendszer innovációja a műanyag csövek különböző szerkezeteinek kombinálási lehetősége azonos csatlakozók segítségével. Az O-gyűrű felépítése és a csúszóhüvelyes technikával történő összekapcsolási módja egyedivé teszi ezt a terméket. A rendszer kialakításánál nagy figyelmet fordítanak az elemek megjelenésére, színére és esztétikájára, a legmagasabb minőségű terméket biztosítva a vásárlónak.

A cikk még 5 510 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

KAN-thermSzerelés