VGF&HKL szaklap

Nyilatkozott a FŐGÁZ ügyfélszolgálata a tervfelülvizsgálat körüli botrányról

Hallgassa meg VGF Szaklap exkluzív telefonos hanganyagát!

2017. szeptember 6. | Szilágyi László |  15 282 | |

Az elmúlt időszakban több tervező mérnök is megkereste a VGF Szaklapot és tájékoztatást kértek, hogy mi Budapesten az érvényes ügyrendje a gáztervek beadásának és felülvizsgálatának. (Erre van szükség minden új építésű ház kivitelezésénél, illetve a gázkészülékcseréknél.) Friss kormányrendelet szerint 8 nap van a tervfelülvizsgálatok befogadására, de többen jelezték, hogy hónapokra előre kaptak csak időpontot.

Újságírónk felhívta az ügyfélszolgálatot, hogy megkérdezze, most mi a teendő. Halgassa meg a választ!

Felhívjuk figyelmét, hogy a képek csak illusztrációk. A hanganyag vágott verzió, a teljes eredeti felvételből a nem szakmai, indulatos és személyes megjegyzéseket kivágtuk, mert célunk a pontos ügymenet feltárása, nem a hangulatkeltés.

A felvételben elhangzottak nem tükrözik a VGF szaklap álláspontját, ezek nem saját állításai. Az NKM Nemzeti Közmű Zrt. írásban jelezte nekünk, hogy az elhangzottak nem tükrözik a Nemzeti Közmű hivatalos álláspontját és véleményük szerint nem is igazak. Nekünk nem tisztünk igazságot tenni, mindössze hírt adunk az elhangzottakról, bízva abban, hogy ennek hatására az illetékesek figyelmét felhívjuk az eljárás által okozott problémára és ennek veszélyeire. Egyértelműen nemzetgazdasági érdek, hogy az építőipari beruházások határidőre elkészüljenek és ezért örülünk, ha intézkedéseket tesznek a hatékonyabb ügymenet biztosítására.

Szilágyi László
kiadóvezető
Víz-, gáz-, fűtéstechnika szaklap

CégügyekFŐGÁZVGF szaklap

Kapcsolódó

Botrányt keltett a VGF Szaklap közleménye, reméljük lesz pozitív eredménye

Botrányt keltett a VGF Szaklap közleménye, reméljük lesz pozitív eredménye

Hivatalos levélben nyilatkozott a VGF szerkesztőségének az NKM Nemzeti Közművek Zrt. a FŐGÁZ tervfelülvizsgálatainak új rendszeréről.

Leállhatnak az építkezések a fővárosban

Leállhatnak az építkezések a fővárosban

Összeomlás küszöbén a közműszolgáltató – oknyomozásba kezdett a VGF Szaklap

Miért lassítják a folyamatokat?

Miért lassítják a folyamatokat?

Olvasói levél a FŐGÁZ-botrány kapcsán