Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

HKLSzakmapolitika

Még mindig nagy a bizonytalanság a hűtős-klímás képzéseknél

2016/5. lapszám | Lantos Tivadar |  1164 |

Figylem! Ez a cikk 7 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Még mindig nagy a bizonytalanság a hűtős-klímás képzéseknél

A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság tájékoztatása szerint az F-Gáz képzésekre a jelentkezés elérhetővé vált a Klímagáz adatbázison keresztül. Azonban a megújító képzésekkel még mindig nem tudjuk, mi a helyzet.

Már lehet jelentkezni

A jelentkezést a saját felhasználói fiókba belépve, a „Jelentkezés F-Gáz képesítés megszerzésére” gombra lépve lehet megkezdeni. Ide minden olyan dokumentumot fel kell tölteni megfelelő minőségben (szkennelt vagy fényképezett formátumban), amely a jelölt képzettségét, szakmai tevékenységét igazolja, ezzel meggyorsítva a hatósági ügyintézést. Amennyiben a csatolt dokumentum nem nyitható meg, illetve beazonosíthatatlan adatokat tartalmaz, rossz minőségű, úgy a Hatóság hiánypótlásra szólítja fel a jelentkezőket, illetve annak eredménytelensége esetén a jelentkezést elutasíthatja. A Hatóság továbbá arról is tájékoztatja a hűtős szakembereket, hogy megújító képzésekre majd csak a későbbiek folyamán lehet jelentkezni.

A cikk még 7 006 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

Képzés