Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Áttekintő táblázat alapjánHKLKlímatechnika

Burkolat nélküli fan-coilok

2016/11. lapszám | Varga Csaba |  1045 |

Figylem! Ez a cikk 7 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Burkolat nélküli fan-coilok

Sok helyen nem szükséges a burkolatos kivitel a fan-coilok esetében, mert a készüléket elrejtik álmennyezetbe, bútorba, és úgysem fog látszani. Ez esetben csak egy horganyzott lemezburkolat fog megjelenni. Ezek a kivitelek olcsóbbak, mint a burkolatos kivitelek, de a működésük szempontjából ugyancsak meg kell vizsgálni néhány paramétert a kiválasztásuk során.

Nem kívánok kitérni a fan-coilok összehasonlítása során a konstrukciós különbségekre, a felhasznált anyagok minőségére, a készülék tartósságára, szerelhetőségére, karbantarthatóságára, mert ezek a tulajdonságok általában nem szerepelnek a műszaki katalógusokban, csupán egy-egy márka imázsához tapadnak; a piaci szereplők tapasztalati úton szereznek ezekről a tulajdonságokról tudomást, amelyek a későbbiekben befolyásolják újabb választásukat.

A cikk még 3 058 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 400 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

400 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megveheti és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1500 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1500 Ft-ért, online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 8990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

Fan coil