Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

A gépészkereskedők Medinája, Budaörs

2016/10. lapszám | Lantos Tivadar |  859 |

A gépészkereskedők Medinája, Budaörs

Való igaz, hogy Budapesten található a legtöbb épületgépész kereskedő, viszont Budaörsön az egy négyzetkilométerre jutó szaküzletek száma biztosan nagyobb. Egymás munkáját így sokkal jobban nyomon tudják követni, és a vevő is könnyen válogathat az ajánlatok tengerében. Nagy a választék, jól felkészültek az eladók. Azonban akadt két szélsőséges eset.

Egy szélsőségesen jó, és sajnálatosan egy szélsőségesen rossz. Melyikkel kezdjük? – tehetnénk fel a közhelyes kérdést. Mivel a jó példa ragadós – szokták volt mondani –, kezdjük a jóval, és így haladjunk a negatív tapasztalat irányába.

Ez alkalommal öt kereskedést mustráltunk, a Sport utcában lévő Szerelvényboltot, a Törökbálinti úti MART centrumot, a Petőfi Sándor utcában a Gépész-Fogarasi Kft.-t, a Károly király úton a Kapuy Fűtéstechnika Kft szaküzletét, valamint ugyanott a Megatherm boltját. Ezek közül messze a legjobb volt a Gépész-Fogarasi üzlete, és sajnos messze a legrosszabb a Kapuy szakkereskedése. A többi üzlet kiszolgálás, szakmai felkészültség, gyorsaság szempontjából egyformán jól teljesített, sőt, mindenhol kaptunk valami pluszinformációt, apró segítséget a kazáncseréhez, merthogy utcáról betévedt érdeklődőként még mindig ezt a témát forszírozzuk; le szeretnénk cseréltetni elavult, nyílt égésterű készülékünket – mit és mennyiért, hogyan tudnánk ezt megoldani könnyen, gyorsan és nem utolsó sorban jól.

A teljes cikket csak előfizetőink olvashatják, bejelentkezés után.

Ha van előfizetése, .
Még nem előfizetőnk? Válasszon előfizetési konstrukcióink közül!

Előfizetés

Kereskedelem