Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Északi mustra

2016/9. lapszám | Lantos Tivadar |  567 |

Északi mustra

Immár a július 1-jei ErP határnap után legelőször Esztergomban és környékén látogattuk meg az épületgépész kereskedőket. Az eredmény nem túl fényes, tisztelet a kivételnek, az üzletek nem igazán hozták a szakmailag elvárható színvonalat. A négy kereskedésből talán egy mondható olyannak, ahová máskor is szívesen visszamennénk.

Települések közti futam

Az északi végeken ez alkalommal négy kereskedést vettünk górcső alá, kisebbeket, nagyobbakat, akik éppen útba estek. Esztergomból két üzletet, a Martot, illetve a Reál Fűtés és Klímatechnika szaküzletét. Ezután Tátot ejtettük útba, ahol tátott szájjal figyeltük, ahogyan a Bau-Mix pultban a hölgyek sürögtek-forogtak. Majd végül, de nem utolsó sorban a Bartók Épületgépészet szaküzlete következett. Ebből a táti Bau-Mix és az esztergomi Reál kereskedés volt figyelemreméltó, a másik kettő a futottak még kategória; sem szakmailag, sem eladói szempontból nem igazán ugrották meg a mércét.

A szövegünk a régi volt, nyílt égésterű, több mint 20 esztendős kazánt szeretnénk újra cserélni. Nem mondtuk meg, milyenre, nem mondtuk meg, hogyan – laikusként álltunk a pult másik felén, és vártuk a segítséget.

A teljes cikket csak előfizetőink olvashatják, bejelentkezés után.

Ha van előfizetése, .
Még nem előfizetőnk? Válasszon előfizetési konstrukcióink közül!

Előfizetés

Kereskedelem