Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Nagy hűtősök kis vállalkozása

2017/1-2. lapszám | Lantos Tivadar |  1568 |

Nagy hűtősök kis vállalkozása

Cikkünkben ez alkalommal egy újabb hűtős céget mutatunk be, a Bakonyi Hűtő- és Klímatechnika kft.-t, melynek alapítójával, Bakonyi Zoltánnal beszélgettünk. A szakember 1995 óta foglalkozik hűtéstechnikával, manapság elsősorban nagyobb méretű ipari létesítmények, hűtőkamrák kivitelezését, hőszivattyúk telepítését vállalják.

Egyfolytában növekednek

A folyamatos és kitartó munkának és szakmai fejlődésnek köszönhetően a cég folyamatosan növekedett és növekszik. A 2003-as esztendőben alakult meg a cég, amikor a cégalapító Bakonyi Zoltán mellé öccse, Bakonyi Imre, aki gépészmérnök, csatlakozott. A két testvér munkáját a cégnél jelenleg három megbízható, jól képzett szakember segíti.

Bakonyiék mindenekelőtt a magas szintű szakmai kiszolgálást, a korrekt, tisztességes hozzáállást tartják a legfontosabbnak. Folyamatos továbbképzés és állandó tanulás jellemzi őket és kollégáikat. Csak megbízható, minőségi termékeket forgalmaznak.

A cég mára kinőtte magát, a Békés megyéből induló egyéni vállalkozás lassan országos vállalattá vált, később – Románia EU csatlakozása után – nemzetközi szintre lépett. A cég fő profilja az ipari és háztartási hűtő-, mélyhűtő-kamrák gyártása, telepítése, hűtőházak kivitelezése mellett a bolti hűtőberendezések forgalmazása, telepítése, valamint a klímaberendezések forgalmazása és telepítése, ezenkívül folyadékhűtők forgalmazásával és telepítésével is foglalkoznak, valamint hőszivattyús rendszerekkel, jármű-raktérhűtőkkel. Van saját ügyfélszolgálatuk, és bárki számára szaktanácsot is tudnak adni.

A teljes cikket csak előfizetőink olvashatják, bejelentkezés után.

Ha van előfizetése, .
Még nem előfizetőnk? Válasszon előfizetési konstrukcióink közül!

Előfizetés

Hűtés